Jump to content

Tutorials

User Tutorials in Turkish Language

1. Katılımsız Kurulum Parametresi Bulmak Arkadaşlar bu işlem i

2. (bilgi ama

• 87 replies
    • 52.3k views
  3. 7-Zip Katılımsız Kurulum Dosyası Hazırlamak Bu y

• 17 replies
    • 25.6k views
  4. 1. MSN Messenger'ı kapatmak*** Windows Messenger, Windows XP ile beraber masa

• 18 replies
    • 32.5k views
  5. Cogumuz her formattan sonra aynı şeyleri yapmaktan bıkmışısızdır. Bu

• 1 reply
    • 4.9k views
  6. Guest linux06
    Started by Guest linux06,

asiay

• 3 replies
    • 3.1k views
  7. ::Tam Bootable Usb Disk Hazırlama Paketi:: Kurulumdan Sonra Masa Üstüne Gelecek Program Kısa Yolları Flash Belleğimizi HP USB Disk Storage Format Tool İle Biçimlendiriyoruz. Easy Image 4.0 Boot vermede en iyisidir. Flash disk,inize boot verdikten sonra içeriği temizlersiniz bu dosyalara gerek yok. Daha Sonra WinSetupFromUSB Programını Çalıştırıyoruz. Xp Dosyalarımızın Olduğu Klasörü Gösteriyoruz ve Yükleme Başlıyor..... Usb Belleğimize Xp Yüklemesi Tamamlandı... Şimdi ise Yapacağımız işlem Oldukça Basit. Kurulum klasöründe ve alt klasörlerde tüm gerekli dosyalar eklenmiştir incelemeniz yeterli. Win7 için grldr ve…

8. Started by FoobarX86,

Merhaba arkadaşlar, Wincert.Net'in İngilizce kısmında N1K tarafından burada yayınlanmış bir Office 2007 katılımsız kurulum yapma anlatımı buldum. T

• 5 replies
    • 12.8k views
  9. NT6 HDD Yükleyici TR v2.8.7

10. Started by koylu,

WINDOWS XP DE DISM VE RT7LITE KULLANMAK Bu küçük programla xp kurulu sistemimimizde windows 7 ye dism ile yapılabilen tüm işlemleri yapabiliriz ie9 ve updateleri entegre edebiliriz ve ayrıca rt7 lite yi xp de kullanabiliriz yapmanız gereken sadece exe yi calıstırmak programda emeği gecen ve katkı sağlayan blue_life ye tesekkür ederim LİNK http://hotfile.com/dl/122768676/176d603/Rt7LiteDismXp.rar.htmlhttp://hotfile.com/dl/122681871/f8b4334/Dismxp.rar.html

• 4 replies
    • 4.7k views
  11. Daha

• 0 replies
    • 3k views
  12. Vista ve Seven Sistem dosyalarını modifiye etme .dll .mui .exe gibi dosyaları modifiye etme calışan veya DVD i

• 0 replies
    • 3.3k views
  13. Started by morning,

Merhaba arkadaşlar.Uzun s

• 2 replies
    • 5.1k views
  14. Arkadaşlar bunuda d

• 20 replies
    • 22.7k views
  15. buyrun arkadaşlar tema editlemeyi baya g

• 4 replies
    • 5.2k views
  16. Instant Demo programıyla bilgisayar ekranınızdaki herhangi bir g

• 2 replies
    • 4.8k views
  17. Started by the.bykus,

• 20 replies
    • 15.7k views
  18. Started by MrNxDmX,

HJW tarafından oluşturulan InstallTips programı daha

19. Started by meLanChoLia,

Arkadaşlar bu program sayesinde tek tık ile Kayıt Defteri Değerlerini(*.reg) Komut Dosyası (*.Cmd)'na çevirebilirsiniz.2 test yaptım başarılıydı ve hemen paylaşmak istedim.Benim çok işime yarayacak.Sizinde işinize yarayacağını düşünüyorum. Sadece "Y" basıp yüklenmesini sağlıyorsunuz.↓ Önemli Not:Dosyayı \Windows\System32 klasörüne atıp oradan yükleme yapmanız önerilir ve sadece *.Reg dosyaları için sağ tuş menüsüne "REG2CMD" >↓ ekliyor. ve aynı dosya adıyla "*.reg.cmd" >↓ olarak aynı dizine Komut dosyası olarak isteğinizi yerine getiriyor Önceki dosya için Virüs Total uyarı veriyordu.Dosya güncellendi. yeni dosya için VirüsTotal raporunu inceleyebilirsini…

• 11 replies
    • 9.4k views
  20. Prepitium64 tarafından hazırlanmış olan Windows True Add-On builder ile Nero 9 un eklentisinin yapımı videolu anlatım. Buradan indirin: Windows_True_Add-On_Builder_ile_Nero_yapimi_Anlatim.rar Rapidshare Mirror: http://rapidshare.com/files/155321633/Wind...imi_Anlatim.rar Boyutu: 5,71 MB / MD5: F733630F4112BFF10231C85676CC3B38

• 8 replies
    • 9.1k views
  21. Started by blackman12,

$OEM$ Dağıtım Klas

• 12 replies
    • 12.8k views
  22. Started by C~Ronaldo,

%AllUsersProfile% : T

• 5 replies
    • 5.4k views
  23. Started by blackman12,

Merhaba arkadaşlar videoda sadece 2003 i