Windows Customization
Discussing and Publishing Graphics related stuff.
111 topics in this forum
-
Katılımsız Xp cd/dvd i
-
- 22 replies
- 13.8k views
-
-
Resimler Kurulu ekrandandır. ThinXp Final klasoründeki dosyaları xp dosyalarının olduğu yere koyalıyınız değişime evet diyiniz.Kur cmd Çalıştırmanız yeterlidir. Açıklama Metro Xp kendi yapımım temadır nlite ile ekliyebilirsiniz. ThinXp Final güncelleme ile değişmiyen kaynak dosyalar editlenip MakeCab Yap.cmd dosyası ile arşivlenmişdir. Kendiniz de tekrar 7-zip ile açıp makecap ile tekrar sıkışdırabilirsiniz.Böyle yapmamın nedeni daha hızlı olmasıdır. Sadece mavi boot ekranı için resorces içinde bootscr kullanılmışdır.(sadece mavi ekran için I386 silip kullanabilirsiniz.) Örnek resimler mevcuttur. wincert ailesine saygılarımla sağlıcak ve dua ile kalın. http://www53…
-
- 6 replies
- 3.7k views
-
-
-
- 5 replies
- 5.2k views
-
-
Windows 2011 Xp viso Ligt Hiçbir Reklam yokdur :giveheart: Düzenlenen resler asctrls.ocx bootscr cards.dll explorer.exe extmgr.dll freecell.exe logonui.exe migload.exe msgina.dll mshearts.exe mydocs.dll regedit.exe regedt32.exe rstrui.exe setupapi.dll shell32.dll shimgvw.dll sndvol32.exe sol.exe spider.exe taskmgr.exe themeui.dll timedate.cpl user32.dll winbrand.dll winmine.exe wmploc.dll wordpad.exe Özetle maus ikonları bliss tema resmi iconlar win7 açılış kapanış sesleri mavi boot ekranı wintbull kurulum ekranı oebe ekranı komple yenilendi. stabil vede hızlı az res dosyası oldu için kasma yapmıor shell32 fazla dialoglar çıkarıldı daha stabil ve yamalandında şişme yapm…
-
Xp Final viso Ligt Hiçbir Reklam yokdur :giveheart: Düzenlenen resler asctrls.ocx bootscr cards.dll explorer.exe extmgr.dll freecell.exe logonui.exe migload.exe msgina.dll mshearts.exe mydocs.dll regedit.exe regedt32.exe rstrui.exe setupapi.dll shell32.dll shimgvw.dll sndvol32.exe sol.exe spider.exe taskmgr.exe themeui.dll timedate.cpl user32.dll winbrand.dll winmine.exe wmploc.dll wordpad.exe Özetle maus ikonları bliss tema resmi iconlar win7 açılış kapanış sesleri mavi boot ekranı wintbull kurulum ekranı oebe ekranı komple yenilendi. stabil vede hızlı az res dosyası oldu için kasma yapmıor shell32 fazla dialoglar çıkarıldı daha stabil ve yamalandında şişme yapmıor. Ke…
-
- 2 replies
- 3.4k views
-
-
Paket temeli pc_insect tarafından oluşturulmuştur. 7iso bitmapleri ile v'iso
-
- 8 replies
- 7.1k views
-
-
-
Aşağıdaki örnek scriptle xp boot dosyalarını editleyebiliyorum. Aynı koda system32 klasöründeki shell32.dll ve Windows klasöründeki explorer.exe dosyalarını da nasıl ekleriz? @echo off cd %~dp0 echo Lutfen Bekleyin... set ao=-addoverwrite set rh=ResHacker.exe set pe=PEChecksum.exe set sys32=%SystemRoot%\system32 Copy /y %sys32%\ntoskrnl.exe >nul Copy /y %sys32%\ntkrnlmp.exe >nul Copy /y %sys32%\ntkrnlpa.exe >nul Copy /y %sys32%\ntkrpamp.exe >nul for %%i in (nt*.exe) do ( cls start /wait %rh% %ao% %%i,%%i,bootscr.res,,, start /wait %pe% -c %%i >nul echo ;; ReplacerScript >> %%i.script echo %%i,%%i >> %%i.script start /wait /min replacer.cmd %%i.s…
-
- 1 reply
- 2.2k views
-
-
herkes dosya editliyor birde ben vereyim dedim ayrıca dosyalarınızı değiştirmek i
-
- 8 replies
- 6.8k views
-
-
-
- 15 replies
- 6.4k views
-
-
Kopyalama ve silme animasyonları bildğinix bir kaynak varmı ? değişik t
-
- 1 reply
- 2.6k views
-
-
' ~ Pars Style Aqua 2010 ~ ' ********************************************** Pars Style Aqua 2010 xp cd lerinizde g
-
- 1 reply
- 3.3k views
-
-
arkadaşlar elinde V'ISO Reflection Edition paketi olan varsa paylaşabilirmi forumdaki linkler silinmişte
-
- 1 reply
- 2.9k views
-
-
Bu paket sayesinde Windows 7'nin varsayılan 400'e yakın .exe ve .dll dosyalarının simgeleri capcanlı yeni bir g
-
- 1 reply
- 4.7k views
-
-
Merhaba. Ben sadece İngilizce, bu y
-
- 3 replies
- 3.5k views
-
-
Merhaba arkadaşlar kendimce window 7 yi modifiye ediyorum ve katılımsız programların bir ka
-
- 0 replies
- 3.1k views
-
-
nlite ile doğru mantık kurmak !
-
- 4 replies
- 3.5k views
-
-
-
merhaba arkadaşlar bu download menüsnde aşağıya doğru uzanan kısmı nasıl düzeltiriz. bulamadım shell32.dll'de yok.
-
- 2 replies
- 2.6k views
-
-
Bu hazırladığım ve sizlerle paylaşmak itediğim 7 adet aero cursor uyumlu temaların ayrıca varsayılan resimlerinide değiştirdim umarım beğenirsiniz. Kullandığım ve sorun g
-
- 23 replies
- 10.6k views
-
-
-
http://www.paintbits.com/2008/05/26/49-amazing-wallpapers/
-
- 6 replies
- 4.1k views
-