Jump to content

Help And Support

All Help And Support Requests in Turkish Language (RVMi, nLite, Windows & Forum Issues)

1. Started by mytesylvitr,

hazırda beklet ve beklemede ikisini aktif eden reg kayıtlari gerekiyor yardım pls

• 2 replies
    • 2.7k views
  2. arkadaşlar tema daki işaretli yazının rengini nasıl siyah yapabilirim siyah yazmasını istiyorum da yardımlarınız i

• 3 replies
    • 2.9k views
  3. Started by oku,

Win7 deki yeni klas

• 1 reply
    • 3.6k views
  4. Started by excavator07,

Slm arkadaslar benimde bana g

5. Started by yokyok,

Arkadaşlar bende 1TB taşınabilir harddisk var. Format atarken yanlışlıkla b

• 27 replies
    • 10.4k views
  6. Started by asev13,

MrNxDmX adminim ben temiz sp3 cdye ihtiyacım var. elimde farklı sitelerden temin etmiş olduğum 8 tane sp3 cd var. ama hep sorunlu çıkıyo.indirmeden önce temiz sağlam,orjinal vs.deniyor.ama sorun ben şuana kadar sizin çalışmalarınız da hiç bir sorun görmedim duymadım...bu nedenle sizden böyle bi talepte bulundum sizin kullanmakta olduğunuz sp3 cd varsa paylaşabilirseniz memnun olurum

• 1 reply
    • 3.8k views
  7. Started by heptagram,

herkese slm.aranıza yeni katıldım

• 0 replies
    • 1.7k views
  8. Started by Marijuana,

G

• 3 replies
    • 2.9k views
  9. Arkadaşlar aşagıda iki tane reg girdisi var. Bu reg ayarlarında "C WINDOWS" ve "C:\\Documents and Settings" vs şeklinde girdiler mevcut. Ancak windows kurulurken c yerine D YE KURURULURSA girdi çalışmayacak. Çünkü windows'u ve documents and settings klasörünü sadece c'de arayacak bu girdiler. Aşağıda verdiğim degerlerde "windows'u ve "documents and setting" klasörünü nereye kurulmuşsa otomatik bulacak şekilde "C" sürücü ifadesi geçen satıra nasıl bir deger girebiliriz sizce? Hatalı Girdiler: 1- [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] "Dock"="\"C:\\Documents and Settings\\Portable\\RocketDock.exe\"" (Görüldüğü gibi sadece C'de arıyor "documents an…

• 4 replies
    • 7.8k views
  10. Started by edmunduke,

Herkese merhaba, neti uzun sure taramis olmama ragmen tatmin edici bir cevap bulamadim. Fakat en yakin bilgiyi bu forumda buldugum icin uye oldum. Ancak sorunum devam ediyor. Sorunu ozetlemek gerekirse, Bildiginiz gibi XP sisteminden gereksiz gorulen bilesenlerin cikarildigi Lite CDler hazirlanir. Bu sistemlerden bir tanesi de kendi dizustu bilgisayarima daha da hizlanir dusuncesiyle kurdum. Fakat dunya uzerindeki neredeyse tum dillerin klavye destegini sunmasina ragmen Turkce Q ve F destegi sistemde mevcut degil. Yani secemiyorsunuz. CDyi hazirlayan ustun zekali arkadas sanirim gerekli gormemis. Dolayisiyla klavyeyi yazimdan da anlayabileceginiz uzere Ingilizce yazmak zo…

• 0 replies
    • 3.3k views
  11. Started by oguz,

Arkadaşlar xp için her dilde 3. parti unoffical hotfixlerin bulundugu bir site vardı ismini animsayan varmı? Thehotfix.net diye bir site buldum ama o degildi sanırım türkçe xp sp3 için birçok hotfix olan güzel bir siteydi?

• 0 replies
    • 3.2k views
  12. Started by Funkybaba,

WPI temalarını nerelerden edinebilirim kendi sitesindeki temalar az baska temalar bakıyorum full screen olmayan temalar gibi! yardımlarınız i

• 1 reply
    • 3.1k views
  13. Adslyi sınırsıza geçirince dizi ve film indirmeye başladım, klasörlerin simgelerini içinde bulunan film veya diziye göre değiştirebiliyorum ancak elimde internetten bulduğum klasör şeklinde film ve dizilere ait png formatında resimler var hepiniz biliyorsunuz resim atadıkmı xpnin klasör simgesininin büyütülmüş şeklinin içinde resim gözüküo örnek aşağıda var, acaba bu büyük simgeyi restrator ile açıp icon editleme programı ile şeffaf yapıp tekrar çalışan xpye nasıl ekleyebilirm???

• 7 replies
    • 4.7k views
  14. Started by Marijuana,

Bu iconları değiştirmek istiyorum yerini bulamadım yardım l

• 2 replies
    • 2.2k views
  15. Started by AxEx,

Arkadaşlar, ben V.T.P-v9 un i

16. Started by oguz,

KMPlayer tartışmasız

17. Started by way,

18. Evet Arkadaşlar s.s. isteğimi anlatıyor sanırım.Bunu Sınırlı Kullanıcıda otomatik veriyor.Ama bunu Y

19. Started by AxEx,

V'ISO nun Extra klas

20. Started by oguz,

Arkadaşlar portable program hazırlama konusunda en iyi programlardan biri vmware thininstall biliyorsunuz. Ancak bu programın kıl bir y

21. Started by Funkybaba,

Sitede şunu farkettin linklerin hepsi RS e veriliyor onun yerine uploading kom a verilse daha rahat olmaz mı. herkes modeme reset atamıyor yada Premium u yok sıkıntı oluyor bu. alternatif sitelere link verilse daha rahat olur.

• 2 replies
    • 2.2k views
  22. Started by Mc Hammer,

Arkadaşlar, dougiefresh'in yapmış olduğu XPtsp GUI uygulaması, T

• 0 replies
    • 1.8k views
  23. Sistem

• 1 reply
    • 2.2k views