Help And Support
All Help And Support Requests in Turkish Language (RVMi, nLite, Windows & Forum Issues)
350 topics in this forum
-
-
Arkadaşlar herhangi bir .exe dosyasının ikonunu hangi programla değiştirebiliriz?
-
- 2 replies
- 5.3k views
-
-
-
-
-
-
-
-
Bazi; sitelerden indirdigim xp lerde key, kullanici ismi, saat ayarı falan hi
-
- 4 replies
- 2.2k views
-
-
s.a. arkadaşlar windows 7 rc versiyonu olan arkadaşlar bi zahmet bana usp10.dll dosyasını g
-
- 2 replies
- 2.4k views
-
-
-
Arkadaşlar merhaba, ilk mesajım ve ilk konum, yardımcı olacağınızı umuyorum, hepinize selamlar saygılar. Yeni bir sistem kurulduğun da ve Microsoft'un g
-
- 15 replies
- 7.6k views
-
-
arkadaslar yaklasik 1 ay kadar once laptop aldim ve vista home premium 32 bit kullaniyorum. su gunlerde bilgisayarima hangi programi, hangi oyunu yuklemeye kalksam devamli hata veriyor. 'the system cannot find the path specified' veya baska uyarilar. forumlarda gezinirken genelde gordugum yazilar vistanin uyumluluk sorununun olduguyla ilgili. ne yapmam gerekiyor?? :crying_anim02: yardimci olursaniz cok ama cok sevinirim. simdiden tesekkurler...
-
- 2 replies
- 2.1k views
-
-
sorumu en kolay alttaki resimle sorabilirim.. pdf, resim, video'da gibi office belgelerini de i
-
- 0 replies
- 1.6k views
-
-
Arkadaşlar herhangi bir kurulumsuz (portable) pogramı "sistem başlangıcında
-
- 6 replies
- 3.4k views
-
-
Başlıktada yazdığım gibi, inf dosyası ile regsvr32 dll kaydı yapabiliyormuyuz ? Basit bir şekilde anlatabilecek biri varmı ? Ayrıca, sysoc.inf ile kurulum esnasında extra neler yapılabilir ?
-
- 5 replies
- 3.5k views
-
-
-
Nr update packli sistemde "windows bileşenleri ekle/kaldıra" girmek istediğimde s
-
- 1 reply
- 1.7k views
-
-
arkadaşlar yeni bir xp cdsi hazırlamak istiyorum ve bazı programları eklemek istiyorum ama hem real addon hemde svcpack addon var bunlar arasındaki fark nedir acaba?
-
- 2 replies
- 1.9k views
-
-
-
-
- 2 replies
- 1.9k views
-