August 5, 200816 yr *.DLL dosyaları, Windows ortamında " C:\WINDOWS\system32 " Klas Edited September 16, 200816 yr by Sapider
August 6, 200816 yr Olması gereken bu kardeş.bende aynı işlemi yaptım ama bendeki olması gereken gibi.
August 6, 200816 yr Benim bahsettiğim @Cromorg arkadaşımızın verdiği upload.rar dosyadan bahsettim@Sapider kardeşin verdiğini daha kullanmadım ama kullanırım eksik yok en azından
August 6, 200816 yr Benim bahsettiğim @Cromorg arkadaşımızın verdiği upload.rar dosyadan bahsettim@Sapider kardeşin verdiğini daha kullanmadım ama kullanırım eksik yok en azından viso nun i
August 28, 200816 yr slm beyler bi arkadaşımdan aldığım modifiyeli xp cd sini kurcaladım ve sonunda bu foruma geldim
September 24, 200816 yr barış kankam ben arıza almadım denedim hatayla karşılaşmış değilim istersen o işlemi bileşenleri sildikten sonra değilde
September 24, 200816 yr o zaman o dosyayı silmemen gerek hocam bende yapıyorum dediğin gibi programları entegre edip bileşenleri silip şekle soktuktan sonra yaptım.Sorunla karşılaşmış değilim.Bende atladı olmayan dosyaları.
September 26, 200816 yr walla arkadaşlar MrNxDmX arkadaşımızın hazırladığı v'ıso yu uzun zamandır kullanıyorum ve cd boyutunu 300 mg ta kadar d
September 26, 200816 yr Arkadaşlar paket iyi de sadece kopyalama animasyonu (.avi) tam olarak dialog kutusuna oturmuyor.Reshackerle biraz denedim ama