ucahmetuc Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 arkadaşlar birşey daha soracağım. inf ile cab'ın i Quote
osman fatih Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 bahsettigin gibi temayı WINDOWS\Resources\Themes i Quote
emin Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 kardeşim osman fatih e ilgi ve alakasından dolayı cok tşk ediyorum.temayla ilgili cok farklı birşey buldum ve nlite ile denedim resimsiz temalarda olumlu sonuc oldu. Quote
Faruk Demirhan Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 (edited) Ikinci anlatim linkleri bozuk yenileyebilirmisiniz? Ve Calismalarinizi titizlikle takip ediyorum ama bir yerde takiliyorum. Anlatmis oldugunuz addon yapimlarindaki addonlari xp cdsine nasil entegre edecegiz. Ben nlite ile entegre etmeye calisiyorum ama bana desteklenmeyen dosya hatasi veriyor. Bu konuda acilen yardimci olabilirseniz memnun olurum. Edited January 3, 2009 by Faruk Demirhan Quote
Demir Deejay Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 herşey iyide bu prism deploy makinamın hepsini taramaya kalkıyor 250 GB'nin hepsini taramaya kalksa bir addonu 1 g Quote
refikilhan Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Nlite ile bazı programları entegre etmeyi başardım,nero ilede boot Cd si yapmayıda ancak burada asıl sorun addon yapımında. Bunun i Quote
refikilhan Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Arkadaşlar,Smart Install Maker ile birka Quote
refikilhan Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Arkadaşlar,takıldığım 2 konu hakkında yardımınıza ihtiyacım var,şu anda online olan ve konuyu bilen bir dost yardım ederse Quote
Recommended Posts