November 21, 200816 yr kardeşim osman fatih e ilgi ve alakasından dolayı cok tşk ediyorum.temayla ilgili cok farklı birşey buldum ve nlite ile denedim resimsiz temalarda olumlu sonuc oldu.
January 3, 200916 yr Ikinci anlatim linkleri bozuk yenileyebilirmisiniz? Ve Calismalarinizi titizlikle takip ediyorum ama bir yerde takiliyorum. Anlatmis oldugunuz addon yapimlarindaki addonlari xp cdsine nasil entegre edecegiz. Ben nlite ile entegre etmeye calisiyorum ama bana desteklenmeyen dosya hatasi veriyor. Bu konuda acilen yardimci olabilirseniz memnun olurum. Edited January 3, 200916 yr by Faruk Demirhan
August 30, 200915 yr herşey iyide bu prism deploy makinamın hepsini taramaya kalkıyor 250 GB'nin hepsini taramaya kalksa bir addonu 1 g
September 20, 201014 yr Nlite ile bazı programları entegre etmeyi başardım,nero ilede boot Cd si yapmayıda ancak burada asıl sorun addon yapımında. Bunun i
September 26, 201014 yr Arkadaşlar,takıldığım 2 konu hakkında yardımınıza ihtiyacım var,şu anda online olan ve konuyu bilen bir dost yardım ederse