April 26, 200816 yr Ben Bunu Kullanıyorum XPCD'sinindekileri C:\ de Klas Edited April 26, 200816 yr by Rocco
April 26, 200816 yr Author Evet, ben de DriverPacks programı ile yapılan entegrelerin (sadece sata s Edited April 26, 200816 yr by neccooy
May 5, 200816 yr ben dp 8.02 ile yaptıgımda driver tanıtmamıstı..yukarıda blackman yazmıs ooo programı kullanıyorum suan hicbir sorun yok...Ama 8.04 surumu cikmis denemek lazım... neccoy ilk once dp yi sonra hata alırsan yada tanımazsa yukarıdaki programı kullan.
May 5, 200816 yr Author ben dp 8.02 ile yaptıgımda driver tanıtmamıstı..yukarıda blackman yazmıs ooo programı kullanıyorum suan hicbir sorun yok...Ama 8.04 surumu cikmis denemek lazım... neccoy ilk once dp yi sonra hata alırsan yada tanımazsa yukarıdaki programı kullan.ALEN, yukarıdaki programla hangi programı kastediyorsun?
May 5, 200816 yr ALEN, yukarıdaki programla hangi programı kastediyorsun?www.driverpacks.net den indirileni
May 5, 200816 yr Author www.driverpacks.net den indirileni Hayır. O, blackman'ın verdiği programlardan birisi s
May 7, 200816 yr Sara ile Tnc raid paketini entegre edelim yani. Driverpackstekini base ile entegre etmektense bu daha mı iyi şimdi? Hem geniş driver paketi olması, g