Jump to content

Recommended Posts

Guest ALtF4
Posted

evet barıs kardes bende merak ediyorum...

Guest ALtF4
Posted

bana i.e 2.0 ı hazırlarken bir tane dosyayı cıkardıgından bahsetmisti sensey(forumda yeniyim adını unutuyorum yanlıs yazmak istemiyorum o yuzden sensey dedim MrNx...)

Guest ALtF4
Posted

tesekkurler c-ronaldo... :)

Posted
bana i.e 2.0 ı hazırlarken bir tane dosyayı cıkardıgından bahsetmisti sensey(forumda yeniyim adını unutuyorum yanlıs yazmak istemiyorum o yuzden sensey dedim MrNx...)
Evet eklentiden bi dosyayı
Posted

Efkan durmadan sorun yaşıyorsun benim gibi, bunda nasıl yaşamadın hayret. Bende olmadı bu addon.(sp3) Nlite kullanıyor musun?

Sp3'te de sorun olduğu kesin veya eklentilerde veya nlite'da, veya wbem'de(fix addon eklesek bile). Yaşadığım sorunların sayısını ben unuttum artıık onlarca deneme yapiyorum, bazen(sık sık) 39. dakikaya bile gelmiyor.

Posted
Efkan durmadan sorun yaşıyorsun benim gibi, bunda nasıl yaşamadın hayret. Bende olmadı bu addon.(sp3) Nlite kullanıyor musun?

Sp3'te de sorun olduğu kesin veya eklentilerde veya nlite'da, veya wbem'de(fix addon eklesek bile). Yaşadığım sorunların sayısını ben unuttum artıık onlarca deneme yapiyorum, bazen(sık sık) 39. dakikaya bile gelmiyor.

ben sadece bu addon sorunsuz kuruldu dedim iyi oku istersen yanlış anlamıssın c ronaldoya bu addon i

Posted

Yani bende bu addon da kurulmadı demek istedim. Sende kurulmayan Msn bende olmuştu. Garip durumlar yani. Sonrası biraz dert yanma idi kafan karışmasın. Nlite kullanıyor musun? Ben artıık

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...