May 12, 200816 yr Şimdiye kadar 15-20 cd hazırlamışımdır. nLite ve RVM İntegrator dahil birden fazla program kullandım her zaman. İsimlerine bile bakarsanız biri integrator diğeri lite (bana b
May 12, 200816 yr Nlite ile yaşadığınız hatalar neler arkadaşlar merak ettim doğrusu. Bende ilk zamanlar sizinle aynı fikirdeydim 2 sene boyunca tek tek
May 12, 200816 yr Author X-Force; Ben de 2 yıldır kullanıyorum. Her versiyonunu genellikle sorunsuz kullandım, neyin ne olduğunu artık biliyorum. Saysam b
May 12, 200816 yr katılımsız kurulum zor bisey deilki arkadasım xp icin...zor olan addon olayı bence...
May 12, 200816 yr katılımsız kurulum zor bisey deilki arkadasım xp icin...zor olan addon olayı bence...benim sorunum hep katılımsız kurulumdu. bug
May 12, 200816 yr Author aynen barıs arkadasa katılıyorum.bence nlite gereksiz seyleri cıkarmak yada ince ayar yapmak dısında kullanılmamalı... Ben diyorum ki hi Edited May 12, 200816 yr by baris7seven
May 12, 200816 yr arkadaşım hepsinin regedit ayarı var ancak tamamen gereksiz olan bu servisleri cddende yer kazanmak i