May 16, 200816 yr Bir ben nLite ile sorun yaşamıyorum her halde.Yıllar oldu RVMI kullanmayalı.Yaptığım CD'lerin %3-5'i hatalı oluyor. Araştırınca kaynağı bulunuyor.Ya bi addon hata yapıyor, yada başka bir manuel ayar.nLite aslında addon eklensin diye yapılmamış. Orijinal kurulum modifiye edilsin diye yapılmış.Misal yıllardan beri kullandığım bir inf dosyam vardı.HIVE larak kayıt ettiriyordum. Ayarlar default olsun. Bilgisayarda sonradan a Edited May 16, 200816 yr by eryen
May 18, 200816 yr 2-3 seneden beri nlite kullanııyorum zaman zaman nlite yerine rvm yi de kullanııyorum ama rvm deki
December 13, 200816 yr Klavye destekleri i386da kbd* dosyaları. 6 kblık minicik şeyler.Bu arada Silme i
December 13, 200816 yr Aslında ben nLiteye karşı olan biri değilim bende fazla kullanmam ama nLite aslında g
December 13, 200816 yr Sayın baris7seven Arkadasımızın baslattığı bu hareketi destekliyorum ve elimizden geldiğince bizde bişeyler katalım diyorum ....Bende aslında Nlite kullanıyorum ama sadece bileşen silme ve iso oluşturma i