May 14, 200816 yr Author media center ile kazanılcak fazla bisey yok bildigin media center plus sonic gibi eklentiler yok sadece media center var o kadardeneyen arkadaşlar sonu Edited May 14, 200816 yr by Archeronx
May 17, 200816 yr Author danceri siz kendinizmi kurdurdunuz cunku benim eklentimde yokyorumlarınız icin tesekkur ederim
May 18, 200816 yr tşk ederim.. sizin verdiğiniz mediacenter.cab dosyası ile soulcube arkadaşımızın anlattığı şeklide
May 27, 200816 yr Author eklentinin yanında herhengi bir net rmework paketi kullandınızmı eryenin yada baskasının yapmıs oldugu paket eger bu eklentiden once eklediyseniz boyle bir hatayla karsılasırsınızyazılar ic ice gecmesi normal turkceyi cevirdigimden kaynaklandı cozmeye calısyorum
May 28, 200816 yr eklentinin yanında herhengi bir net rmework paketi kullandınızmı eryenin yada baskasının yapmıs oldugu paket eger bu eklentiden once eklediyseniz boyle bir hatayla karsılasırsınızyazılar ic ice gecmesi normal turkceyi cevirdigimden kaynaklandı cozmeye calısyorumeryen'nin net frame mini
May 28, 200816 yr Author eryenin paketi sonra eklerseniz hata almazsanız masaustutunun media center temasıyla gelmesi eklentilerin kurulmasına mani degildir Edited May 28, 200816 yr by Archeronx
June 3, 200816 yr eryenin paketi sonra eklerseniz hata almazsanız masaustutunun media center temasıyla gelmesi eklentilerin kurulmasına mani degildirdediğini denedim. ama yine yazılarda girişim var. Ayrıca register edilemedi mealinden bir hata verip g Edited June 3, 200816 yr by MrNxDmX codebox
June 3, 200816 yr bunla ilgili bir tutorial yayımlayacak mısınız? tabletpc, sonic, plus ekleyebilmek i
June 6, 200816 yr Author *detayyazıların birbirine girmesini zaten duzeltemezsin dedigim gibi o benim cevirimden kaynaklanıyorregister olamadı hatasını .netden veriyor. o yuzden .net siz bir sekilde denemenizi
June 21, 200816 yr Bende problemsiz kuruldu fakat kurulum sonrasında numerik klavyenin artı ve eksi tuşları vol