January 7, 200916 yr Son sürümlerinde iyice boyutu artmaya ve bilgisayarı kasmaya başlayan winamp'ın sadece müzik çalmasını istiyorsanız eski sürümlere dönme vakti gelmiş demektir Winamp 2.91 TR (TR çeviriyi yarım yamalak yaptım ama işe yarar) + Yeni iconlar + Msn'de ne dinliyorum? + 7 görsel plugin + 6 audio plugin+ 3 Skin4.88 MBhttp://www.mediafire.com/file/twtittdizkx/Winamp2.91 v2.exeEdit: Tüm simgeler değiştirildi, Eksikler giderildi, Masaüstü ve başlat>programlara kısayol eklendi, Program ekle-kaldır dan kaldırılmakta problem yok. Addon olarak denendi sorunsuz çalışıyor ve yeni pluginler eklendi! Edited November 21, 200915 yr by TugruL
January 9, 200916 yr Arkadaşım bu hatalı ben cd ye entegre ettim 13. dakikada kurulmuyor hata veriyor...
January 9, 200916 yr Author Arkadaşım bu hatalı ben cd ye entegre ettim 13. dakikada kurulmuyor hata veriyor...Kime diyorsunuz, bana mı TugruL'a mı?Biraz daha d