atakan1983 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 arkadaslar bırtane ozbek arkadasımız winstyle 2008 addon pack yapmıs sitesinde tantımını yapıyor prokazzza arkadasımız ben bunu siteden bir turlu ındıremedım nerden nasıl ınecek bana bır soylermısınız mrdmnx arkadasımız benım ıngılıczem kıt bır yardımcı olursan cok sevınırım saygılar.. Quote
Archeronx Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 ooo ben onu yaklasık 6 aydır bekliyorum hala yayınlanmadı zaten kendi forumu ozsene dede konu durakladı sadece resimlerle kaldı o Quote
atakan1983 Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 ooo ben onu yaklasık 6 aydır bekliyorum hala yayınlanmadı zaten kendi forumu ozsene dede konu durakladı sadece resimlerle kaldı o desene hala beklıyecez bende sandım sadece ben indiremedim ne zaman yayınlanacak bellimi acaba Quote
Archeronx Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 bitince diyo ama ben hala bitdigini gormedim ilk baslardaservis paketi 3 cıkınca yayınlıycam diodu hala bi haber ok belki yayınlamayadabilir Quote
bymax Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 bi bakarsaniz zannedersem yayinlamishttp://www.forum.oszone.ru/post-835064-1484.htmlhttp://www.forum.oszone.ru/post-834174-1382.html Quote
Archeronx Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 evet yayınlandı ama suan icin sadece rus kulanıcılara yayınlandı ve kaynak koduna ulasmak biraz zman alıo prokozaa baska diller icin yapan olursa psdler dahil herseyi vericem demesti ben yapmaya hazırımda fazla ingilizcem olmadıgından adama soyleyemiyorum Quote
MrNxDmX Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 verecem demişti de, ortada psd flan yok Sadece Sp3 i Quote
Archeronx Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 adamların hazırladıgı aadon biciminde ve windws kurulduktan sonra calsıo 2 yıldır forumlarını takip adiyorum respatch diye bisey vardı onu turkcelestirmistim hattda baris7seven da verdim kullansı son sisteminde ama bu biraz daha farklı olmus restarotor ile patc hazırlamıs her dosya icin uoxlede sıkıstırmıs belki upx acabilsek hic degilse olanı turkce yaparızaslında nr hocam sen bi konussan da bizde ise baslasak Quote
Recommended Posts