Posted July 3, 200816 yr 7-Zip Katılımsız Kurulum Dosyası HazırlamakBu y Edited September 8, 200816 yr by FoobarX86
January 20, 200916 yr ben kurlum yapiyprumda ama takildigim biyer var mesela 3 4 programi tek bit setup.bat icine komutları yazarak yukluyorum ama ben setup.bat ekraninin kurulumda cikmasini istemiyorum nasil yapabilirim yardimci olurmusunuz?
January 21, 200916 yr ben kurlum yapiyprumda ama takildigim biyer var mesela 3 4 programi tek bit setup.bat icine komutları yazarak yukluyorum ama ben setup.bat ekraninin kurulumda cikmasini istemiyorum nasil yapabilirim yardimci olurmusunuz?eğer programını 7zip ile hazırlıyacaksanız ek yazılımıma gerek yok kullanmanız gereken parametre bu olmalıRunProgram="hidcon:setup.bat" parametresini kullanırsanız cmd ekranını g
January 21, 200916 yr ;!@Install@!UTF-8!GUIMode="2"RunProgram="setup.bat"RunProgram="hidcon:setup.bat";!@InstallEnd@!Bu sekilde yaptim ama yinede gizletmedi nerde sorun sizce? Edited January 21, 200916 yr by Senol Abbasov
January 21, 200916 yr ;!@Install@!UTF-8!GUIMode="2"RunProgram="setup.bat"RunProgram="hidcon:setup.bat";!@InstallEnd@!Bu sekilde yaptim ama yinede gizletmedi nerde sorun sizce?buna g
January 21, 200916 yr hayır olması gereken bu;!@Install@!UTF-8!GUIMode="2"RunProgram="hidcon:setup.bat";!@InstallEnd@!
January 21, 200916 yr hayır olması gereken bu;!@Install@!UTF-8!GUIMode="2"RunProgram="hidcon:setup.bat";!@InstallEnd@!tesekkurler dedigin gibi yaptim oldu cok saol
March 5, 200916 yr Arkadaslar benim soyle bir problemim var bu 7zple katilimsiz yaparken bir klasoru diyelim C:\programfilese tasimak isttiyorum internettte boyle bisiler buldum ama bi turlu olmadi RunProgram="hidcon:cmd /c xcopy filename \"%ProgramFiles%\\filename\" /s /e /i /y /h /r /k" yardimci olacak arkadaslara tesekkurler
September 10, 200915 yr Author zaten o kurulum dosyasını oradan alıp cd ye entegre edeceksiniz. onun i