June 27, 201014 yr Normalde sadece Microsoft .NET Framework 4 Client Profile kısmı yeterli.ancak girebildim, sağolasın yanıt i
June 27, 201014 yr Author Merhaba..dotnet2 yi addon olarak ekledim. Paketin kurulumu sırasında 3.0 sp2 ye gelince aşağıdaki hataları alıyorum. Problem nereden kaynaklanıyor olabilir. Teşekk
June 27, 201014 yr Author Yani bu hatalar birinci pakette de olabilir, ama gizli kurulum olduğu için gözükmüyor, burada önemli olan kurulumdan sonra bir problem olmaması anladığım kadarıyla. Ki kurulumdan sonra program ekle kaldır da gözüküyorlar yani bir sıkıntı yok gibi..Evet kurulum sessiz yapıldığı için bu hataları göstermiyor. Sorun 3.0 sürümünün svcpack ile kurulmasından kaynaklanıyor. Normalde windows açıldıktan sonra kurulması gerekiyor.En sorunsuz kurulum windows açıldıktan sonra kurulum yapılması ile olur.Şimdi tekrardan farklı parametre ile yeni paketin svcpack ile kurulum denemesini yapıyorum. Edited June 27, 201014 yr by X-Force
July 1, 201014 yr Author 1. addon 44 2. 13 kere indirilmiş. Hatayı kendinde ara. Paketleri hazırlamadan
July 1, 201014 yr X-Force ben hata senden kaynaklanıyor demiyorum bu hata neden diyorum ama neyse şimdi ben senin bir eski addonunla yapacam bir xp bakalım ondada aynısı olacık mı. c
July 2, 201014 yr ZEUS ve diğer arkadaşlar "C:\WINDOWS\system32\config\systemprofile" yolundaki "MSI..." isimli text dosyasına bakın hatayı göreceksiniz. Edited July 2, 201014 yr by murat124
July 2, 201014 yr Author ZEUS ve diğer arkadaşlar "C:\WINDOWS\system32\config\systemprofile" yolundaki "MSI..." isimli text dosyasına bakın hatayı g