Jump to content

Featured Replies

Bekleyemeyecek arkadaşlar alternatif olarak başkalarının yaptıklarını kullanmakta serbesttirler. :P

bekledik bekledik yapmadın, bizde eldeki imkanlarla kendi add-onumuzu yaptık :P :P

  • 2 weeks later...
  • Replies 353
  • Views 159.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

  • Author

Merhaba XForce_dotnetaio2_Addon (net 4 içeren paket) paketinde problem yaşıyorum. 7zip çıkartma hatası veriyor. Bu paketi deneyip sorunsuz çalıştıran var mı? İçinden katılımsızı çıkartıp onu çalışan bir sistem üzerinde kurmayı denediğimde de aynı hatayı aldım. Acaba problem bende mi yoksa bu pakette mi öğrenebilir miyiz? Bu arada net 3,5 içeren pakette hiçbir problem yaşamadım belirtmek isterim.

7z halinle test ettiğinde hata veriyorsa zaten dosya bozuk indirilmiştir.

İlk mesajda md5 değerleri mevcut. Karşılaştırma yapıp elindeki dosyanın sağlam olup olmadığını öğrenebilirsin.

Eğer exe dosyası sorunsuz çıkarılıyorsa 7zip yada winrar ile test ettirebilirsin.

Dosya 22 kere indirilmiş kimseden ses seda yok...

xforce un hazırladığı paketler hepimizin olmazsa olmazı.

windows 7 SP1 ultimate sistemini sanal ortamda kurdum. güncelleme entegresi vb testler için.

.net 4 içeren ikinci paketi uac kapatılarak ve yönetici olarak çalıştırarak kurdum ama,

.net 2 kurulmuyor ve diğerlerinie verifiye etmiyor.

bir log dosyası varsa nerededir? buraya yükleyeyim. hata nereden kaynaklandığını ve nerede yanlış yaptığımı anlamış oluruz.

  • Author

windows 7 SP1 ultimate sistemini sanal ortamda kurdum. güncelleme entegresi vb testler için.

.net 4 içeren ikinci paketi uac kapatılarak ve yönetici olarak çalıştırarak kurdum ama,

.net 2 kurulmuyor ve diğerlerinie verifiye etmiyor.

bir log dosyası varsa nerededir? buraya yükleyeyim. hata nereden kaynaklandığını ve nerede yanlış yaptığımı anlamış oluruz.

Windows7 zaten .net 3.5 sürümünü içerir (3.5 sürümün genel adıdır - 2.0 ve 3.0 içerir)

Yüklenebilecek tek sürüm 4 sürümüdür.

Windows7 zaten .net 3.5 sürümünü içerir (3.5 sürümün genel adıdır - 2.0 ve 3.0 içerir)

Yüklenebilecek tek sürüm 4 sürümüdür.

teşekkürler xforce

win7 de sadece .net 4 ve updatelerini yüklemek yeterliyse

sadece .net 4 içeren addon arama vaktidir:)

bende diyorum neden hep aynı hatayı veriyor diye

meğerse güncelleme tarihini yaptığınız paketin adına eklememişsiniz !!! :)

oluşturduğunuz programları şu şekilde ;

Addons-_MS.NetFramework4TR(AIO)_2011-07-10_XForce

şekilde isimlendirseniz daha iyi olmazmı !?

zaten imza denilen şey en sona atılmazmı. :D

Edited by abc123

  • 2 weeks later...

Evet yeni güncellemeler çıkmış ama .Net FW 4 için olan yüklemeler yüklensede windows update'de gözüküyor yüklenmemiş gibi. aynı sorun windows 7de de var. Windows Update sitesinde bi sorun var muhtemelen.

  • Author

4-5 gündür .Net 4 ile uğraşıyorum. Malum Ramazan sebebiyle pek vakit kalmıyor. Şu an son testleri yapıyorum.

Normal kurulumu deniyorum. Eğer sorun çıkmazsa svcpack denemesini de yaptıktan sonra yüklemeyi yapacağım.

3 saate yetişirse bugün, yetişmezse yarın gün içerisinde hazır olur.

Bu paket ve sonrasında .Net 4 içermeyen kurulum hazırlamayacağım. Artık birçok program için 4 sürümüne ihtiyaç var.

Edited by X-Force

  • 2 weeks later...

Merhaba arkadaşlar;

Sistemimde arada bir virüs taraması yaparım. Norman Malware Cleaner ile yaptığım taramalar esnasında "XForce_dotnetaio_Addon/svcpack/dnfaio.exe: File infected with W32/Kryptik.CW" gibi bir uyarıyla karşılaştım. Dosyanın virüslü olduğunu düşünmüyorum. Sebebi ne olabilir?

Saygılar...

  • 3 weeks later...

Ah be hocam şunun birde yalnız x64 Bit sürümünü yayınlasan süper olurdu 1 hafta içinde XP 64 Bit Türkçe Finali çıkaracağım ona eklerdim çok güzel olurdu.

  • Author

64bit sistemlerle işim olmuyor. Halen evde ve şirkette xp kullanıldığı için 64bit ile çok boş bir vaktim olmadığı sürece uğraşmam.

X-Force selam, kolay gelsin. Bir şey soracağım elinde .net 4.0 olmayan güncel paket var mı? Zor ve meşakkatli bir iş paket hazırlamak ama acaba .net 4.0 olmadan bir güncel paket yapabilir misin? Veya bu paketten .net 4.0 çıkartılabilinir mi, yapabilme imkanım var mıdır? Veya şöyle bir soru sorayım, kurulum sırasında .net 4.0 kurulmamasını sağlayabilir miyiz, yada bitince windows xp kurulumu sırasında .net 4.0 kaldırabilir miyiz ?

Teşekkürler ilgin için :) gönderdiğin yukle.cmd dosyasında .net 4.0 komutları hala var sorun yaratmaz herhalde

...

MakeSFX.cmd dosyasını çalıştırdımmı 73 kb lik bir exe yapıyor :)

Edited by Acces Netdede

  • Author

bin klasörüne kurumları atman gerekiyor: .Net4 ile ilgili 4 klasör hariç tüm dosyaları atarsan sorunsuz işlem yapar.

Sıkıştırma için ortalama 1,5 - 2GB ram gerekiyor bu arada. :)

Komutların olması sorun yaratmaz. Kurulum dosyaları olmadığı için onları atlayıp geçecektir.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...