July 13, 201113 yr Bekleyemeyecek arkadaşlar alternatif olarak başkalarının yaptıklarını kullanmakta serbesttirler. bekledik bekledik yapmadın, bizde eldeki imkanlarla kendi add-onumuzu yaptık :P
July 23, 201113 yr Author Merhaba XForce_dotnetaio2_Addon (net 4 içeren paket) paketinde problem yaşıyorum. 7zip çıkartma hatası veriyor. Bu paketi deneyip sorunsuz çalıştıran var mı? İçinden katılımsızı çıkartıp onu çalışan bir sistem üzerinde kurmayı denediğimde de aynı hatayı aldım. Acaba problem bende mi yoksa bu pakette mi öğrenebilir miyiz? Bu arada net 3,5 içeren pakette hiçbir problem yaşamadım belirtmek isterim.7z halinle test ettiğinde hata veriyorsa zaten dosya bozuk indirilmiştir.İlk mesajda md5 değerleri mevcut. Karşılaştırma yapıp elindeki dosyanın sağlam olup olmadığını öğrenebilirsin.Eğer exe dosyası sorunsuz çıkarılıyorsa 7zip yada winrar ile test ettirebilirsin.Dosya 22 kere indirilmiş kimseden ses seda yok...
July 25, 201113 yr dot net 4 içeren paketini her defasında indirip kullanırım. şimdiye sorun çıkmadı. muhtemelen arkadaşın indirdiği paket bozuktur.
July 30, 201113 yr xforce un hazırladığı paketler hepimizin olmazsa olmazı.windows 7 SP1 ultimate sistemini sanal ortamda kurdum. güncelleme entegresi vb testler için..net 4 içeren ikinci paketi uac kapatılarak ve yönetici olarak çalıştırarak kurdum ama,.net 2 kurulmuyor ve diğerlerinie verifiye etmiyor.bir log dosyası varsa nerededir? buraya yükleyeyim. hata nereden kaynaklandığını ve nerede yanlış yaptığımı anlamış oluruz.
July 30, 201113 yr Author windows 7 SP1 ultimate sistemini sanal ortamda kurdum. güncelleme entegresi vb testler için..net 4 içeren ikinci paketi uac kapatılarak ve yönetici olarak çalıştırarak kurdum ama,.net 2 kurulmuyor ve diğerlerinie verifiye etmiyor.bir log dosyası varsa nerededir? buraya yükleyeyim. hata nereden kaynaklandığını ve nerede yanlış yaptığımı anlamış oluruz.Windows7 zaten .net 3.5 sürümünü içerir (3.5 sürümün genel adıdır - 2.0 ve 3.0 içerir)Yüklenebilecek tek sürüm 4 sürümüdür.
August 1, 201113 yr Windows7 zaten .net 3.5 sürümünü içerir (3.5 sürümün genel adıdır - 2.0 ve 3.0 içerir)Yüklenebilecek tek sürüm 4 sürümüdür.teşekkürler xforcewin7 de sadece .net 4 ve updatelerini yüklemek yeterliysesadece .net 4 içeren addon arama vaktidir:)
August 4, 201113 yr bende diyorum neden hep aynı hatayı veriyor diyemeğerse güncelleme tarihini yaptığınız paketin adına eklememişsiniz !!! oluşturduğunuz programları şu şekilde ;Addons-_MS.NetFramework4TR(AIO)_2011-07-10_XForceşekilde isimlendirseniz daha iyi olmazmı !?zaten imza denilen şey en sona atılmazmı. Edited August 4, 201113 yr by abc123
August 13, 201113 yr Evet yeni güncellemeler çıkmış ama .Net FW 4 için olan yüklemeler yüklensede windows update'de gözüküyor yüklenmemiş gibi. aynı sorun windows 7de de var. Windows Update sitesinde bi sorun var muhtemelen.
August 13, 201113 yr Author 4-5 gündür .Net 4 ile uğraşıyorum. Malum Ramazan sebebiyle pek vakit kalmıyor. Şu an son testleri yapıyorum.Normal kurulumu deniyorum. Eğer sorun çıkmazsa svcpack denemesini de yaptıktan sonra yüklemeyi yapacağım.3 saate yetişirse bugün, yetişmezse yarın gün içerisinde hazır olur.Bu paket ve sonrasında .Net 4 içermeyen kurulum hazırlamayacağım. Artık birçok program için 4 sürümüne ihtiyaç var. Edited August 13, 201113 yr by X-Force
August 13, 201113 yr usta güncelleme için teşekkürler sadece net 4 için windows tümü katılımsız yaparsanız çok makbule geçer
August 13, 201113 yr sisteme entegre ederek kurulum yaptım. herhangi bir sorun veya güncelleme bulunmadı. emeğin için teşekkür ederim.
August 28, 201113 yr Merhaba arkadaşlar;Sistemimde arada bir virüs taraması yaparım. Norman Malware Cleaner ile yaptığım taramalar esnasında "XForce_dotnetaio_Addon/svcpack/dnfaio.exe: File infected with W32/Kryptik.CW" gibi bir uyarıyla karşılaştım. Dosyanın virüslü olduğunu düşünmüyorum. Sebebi ne olabilir?Saygılar...
September 17, 201113 yr Ah be hocam şunun birde yalnız x64 Bit sürümünü yayınlasan süper olurdu 1 hafta içinde XP 64 Bit Türkçe Finali çıkaracağım ona eklerdim çok güzel olurdu.
September 17, 201113 yr Author 64bit sistemlerle işim olmuyor. Halen evde ve şirkette xp kullanıldığı için 64bit ile çok boş bir vaktim olmadığı sürece uğraşmam.
September 18, 201113 yr X-Force selam, kolay gelsin. Bir şey soracağım elinde .net 4.0 olmayan güncel paket var mı? Zor ve meşakkatli bir iş paket hazırlamak ama acaba .net 4.0 olmadan bir güncel paket yapabilir misin? Veya bu paketten .net 4.0 çıkartılabilinir mi, yapabilme imkanım var mıdır? Veya şöyle bir soru sorayım, kurulum sırasında .net 4.0 kurulmamasını sağlayabilir miyiz, yada bitince windows xp kurulumu sırasında .net 4.0 kaldırabilir miyiz ?
September 18, 201113 yr Author Kurulumdan alttaki klasörleri çıkarıp tekrar oluşturabilirsiniz.FX40CRFX40CRTRFX40EXFX40EXTR
September 18, 201113 yr Peki yukle.cmd dosyasında değişiklik yapacak mıyım? Birde onca işle uğraştım ama 7zip ile sfx yaparken yukle.cmd yi nasıl çalıştıracağımı bulamadım
September 18, 201113 yr Author Sfx için gereken düzen;http://hotfile.com/d...5d/sfx.rar.htmlbin klasörü içerisinde tüm dosyalar yer alacak. Edited September 18, 201113 yr by X-Force
September 18, 201113 yr Teşekkürler ilgin için gönderdiğin yukle.cmd dosyasında .net 4.0 komutları hala var sorun yaratmaz herhalde... MakeSFX.cmd dosyasını çalıştırdımmı 73 kb lik bir exe yapıyor Edited September 18, 201113 yr by Acces Netdede
September 18, 201113 yr Author bin klasörüne kurumları atman gerekiyor: .Net4 ile ilgili 4 klasör hariç tüm dosyaları atarsan sorunsuz işlem yapar.Sıkıştırma için ortalama 1,5 - 2GB ram gerekiyor bu arada. Komutların olması sorun yaratmaz. Kurulum dosyaları olmadığı için onları atlayıp geçecektir.
September 18, 201113 yr dosyaları bu RESİMDEKİ gibi bin klasörü içine koydum sonrada makesfx çalışdırdım ve bu RESİMDEKİ gibi ufak dosya yaptı. sen kurulum dosyalarını yani .msi uzantılı dosyaları koy dedin sanırım ama öylede isim çakışması olacak, amma beceriksizmişim yahu