November 1, 200816 yr Sayın AltF4 Sizi sıkıştırmak istemiyoruz ama bayağı sabırsızlandık artık yaklaşık bir aydır bekliyoruz bir gece daha bekleriz eyvallah.Ama bugece indiremiyeceksek bilgimiz olsun ....Tırnaaklarımızı yiye yiye tırnak kalmadı yafffffff :sleeping_03anim: :help:
November 1, 200816 yr Gerekli oylar gerekli yerlere kullanilmistir Bu arada yeni viso'nun islem sirasi ne olacak dostum (driverpacks eklenecek sekilde goz onune alindiginda)
November 1, 200816 yr Gerekli oylar gerekli yerlere kullanilmistir Bu arada yeni viso'nun islem sirasi ne olacak dostum (driverpacks eklenecek sekilde goz onune alindiginda)Bununla ilgili olarka ilk postu d
November 2, 200816 yr Bu arada V'ISO Reflection Edition ın ilk basta sagda cıkan resmi nasıl olmus?Ayrıca belirtmek istiyorum."sspipes.scr" ve "ss3dfo.scr" sanalda g Edited November 2, 200816 yr by ALtF4
November 2, 200816 yr Bu is microsoft'a benzemeye basladi Daha millet vistaya alisamadan adamlar windows 7 nin calismalarina basliyor. Tipki cicegi burnunda yeni viso v1.6'ya daha alisamadan altf4'un yukardaki msj'inda bir sonraki visonun sinyallerini simdiden vermesi gibi )