December 14, 200816 yr herkese slm bu hata ile ilgili,nlite ile driver eklerken sadece driver ekleyin aynı anda driver ve de bileşen eklemesi yapılırsa b
December 14, 200816 yr Winnt.sif dosyasında DriverSigningPolicy=IgnoreNonDriverSigningPolicy=Ignoresatırları var mı? Ka
December 15, 200816 yr Sayın Cyber-MaSTeRKulandığınız cd katılımsız değilse Winnt.sif dosyası bulamazsınız.Normalde Winnt.sif dosyası olmaz.(ki bulamadığınıza g
December 18, 200816 yr nlite ile driver eklerken sadece driver ekleyin aynı anda driver ve de bileşen eklemesi yapılırsa b
December 28, 200816 yr herkese slm,nlite ile elimdeki sp2 li cd'ye hem sp3 hemde driver eklediğimde battery hatası alıyordum.sonradan sp3 ve de driverları ayrı ayrı eklemeye basladığımda bu hatayı almamaya başladım.bu nedenden dolayı yazdım.ayrıca bu kadar ge
January 6, 200916 yr Merhaba Arkadaşlar;V'ISO Refection Edition'ı başarıyla entegre ettim ve problemsiz kuruldu. Fakat gezgin penceresinde sistem klas Edited January 6, 200916 yr by Paragon