November 8, 200816 yr Dedim ya cursorleri tek tek V'isoya kopyalatmaktansa cab haline getirdim gerekli inf dosyasını hazırlayayıp yani kurulum sırasında cab dosyasını a
November 9, 200816 yr PM atın bana link ve ayrıntıları isterseniz ben biraz dinleniyim.Sabah incelerim...Şimdilik iyi geceler
November 9, 200816 yr Ok iyi geceler upload tamamdır bakabilirsinEdit: indirdiğinizi g Edited November 9, 200816 yr by the.bykus
November 9, 200816 yr ALtF4Tskler Bende bekliyordumdaha baska nasıl bir yenilik olacak yada olacakmı=?
November 9, 200816 yr ALtF4Tskler Bende bekliyordumdaha baska nasıl bir yenilik olacak yada olacakmı=?Qtab direkt entegre şeklinde d Edited November 9, 200816 yr by ALtF4
November 9, 200816 yr Hehe Sizin yayınlamanızda bir sakınca yok.Fakat belirttiğiniz yol .bat dısyası ile
November 9, 200816 yr ya bilseydim bu kadar işe yarayacağını ben yazardım luna.thm yi editlemeyi sadece cursor değil ben sesleride ekliyorum luna.thm ye daha iyi oluyo
November 9, 200816 yr ya bilseydim bu kadar işe yarayacağını ben yazardım luna.thm yi editlemeyi sadece cursor değil ben sesleride ekliyorum luna.thm ye daha iyi oluyo Seslerde bi problem yok.Okolay direk replace yapınca geliyoalr zaten varsayılan olarak fakat cursorlarda farklı yolalrdan d
November 9, 200816 yr ya bilseydim bu kadar işe yarayacağını ben yazardım luna.thm yi editlemeyi biggrin.gif sadece cursor değil ben sesleride ekliyorum luna.thm ye daha iyi oluyo smile.gifSayın Hakan bey aslında burada bahsi ge
November 9, 200816 yr Kusura bakma yanlış yazmışım YOK değil Yeşil daha hakim. Bilgisayarım ikonu daha sade idi belgelerim sarı yada maviydi emin değilim şimdiki yeşil tabii zevk meselesi ...(Yeşil Askerlikten buyana bana hep itici gelmiştir belkide bu y Edited November 9, 200816 yr by the.bykus
November 9, 200816 yr Kusura bakma yanlış yazmışım YOK değil Yeşil daha hakim. Bilgisayarım ikonu daha sade idi belgelerim sarı yada maviydi emin değilim şimdiki yeşil tabii zevk meselesi ...(Yeşil Askerlikten buyana bana hep itici gelmiştir belkide bu y Edited November 9, 200816 yr by ALtF4
November 10, 200816 yr @Nov 7 2008, 09:26 AM, ALtF4 : Archenox arkadasımız bana pm den, Edited November 10, 200816 yr by Sapider