Baran SEREN Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Program malesef halen beta aşamasında yoğun iş tempomdan bir fırsat bulabilirsem tool u g
blackrazor Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Baran kardeşim elinize emeklerinize sağlık takipteyiz yeni s
lazanya Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 ben programı windows home sp3 e kurdum. kurarken "dosyaları yenisi ile değiştireyimmi" diye sordu. hem değiştir hem değişirme se
lazanya Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 (edited) yok mu bir bilen? Edited June 11, 2009 by lazanya
pojac 88352 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 (edited) çok güsel bi anlatım teşekkür ederim buarada eskiler buralara takılmıo pek acaba neredelr hepsi çok merak ediom sanki birden herkes herşeyi bırakıp gitmişler, sorum şu güncellemeleri nasıl ekliyorsunuz, yani diyelim bi programın eklentisini yaptık xpye ekledik xpyi kurduk sonra güncelleme çıktı paketi enbaştanmı hazırlıyoruz yani programı kurup sonra güncellemeyi kurup tekrarmı paketliyoruz, yada xp güncelleme paketi için yada mce modu için bu nasıl oluyor o hazır paketlerin üzerine güncelleme geldiğinde herşeye tekrarmı başlanıyor yoxa inf düzeltme ile güncellemeler eklenebiliyormu Edited August 3, 2009 by Acces Netdede
Recommended Posts