Posted October 18, 200816 yr Katılımsız bir kurulumda "default olarak a Edited October 18, 200816 yr by oguz
October 20, 200816 yr bende aynı sorunu taşıyorum fakat yazdığını tam anlayamadım bu dosyayı nasıl entegre edeceğiz
October 20, 200816 yr Teşekkurler cromorg ancak bu dediklerin beni aşan şeyler bu yuzden AltF4 hocamın yeni viso paketini bekliyorum bu g
October 21, 200816 yr Author Size .ani uzantılı hareketli cursorların eklenmediğini belirtmekte fayda var.Hiiiimmm bu durumda yapılan edit işlemi rick's in eklentisinde oldugu gibi orjinal vista cursor gorunumunde olmayacak demekki. (Mause yanında işaret
October 21, 200816 yr Hiiiimmm bu durumda yapılan edit işlemi rick's in eklentisinde oldugu gibi orjinal vista cursor gorunumunde olmayacak demekki. (Mause yanında işaret
October 21, 200816 yr Author Cromorg'un verdiği res dosyasını senin verdiğin user.dll ile birleştirdim.Teşekk
October 21, 200816 yr alttakini ben yaptım. sanal makinede de denedim. tam olarak dediğini yapıyor. addon olarak eklemen yetiyor. şifre yok. sonucunu da yazarsanız sevinirim Edited October 21, 200816 yr by ucahmetuc2
October 21, 200816 yr alttakini ben yaptım. sanal makinede de denedim. tam olarak dediğini yapıyor. addon olarak eklemen yetiyor:Link*sanal makinede denedim derken sıfır kurulumda denemedim. sağ tıklayıp y Edited October 21, 200816 yr by ALtF4
October 21, 200816 yr Author alttakini ben yaptım. sanal makinede de denedim. tam olarak dediğini yapıyor. addon olarak eklemen yetiyor:Link*sanal makinede denedim derken sıfır kurulumda denemedim. sağ tıklayıp y
October 22, 200816 yr Author Cromorg'un verdiği res dosyasını senin verdiğin user.dll ile birleştirdim.@necccooy,Yaptigin vista rtm hareketli ikon saat gibi tikir-tikir