BenCesur Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 (edited) Arkadaşlar bu dosya internet explorer araçlar menüsüne yerleşiyor ve sayfayı istediğiniz sıklıkta otomatik olarak yeniliyor... Bu işlem bir sitede devamlı olarak bağlı görünmek isteyen kullanıcıların işine yarar.. bu uzantı sayesinde bilgisayar başında olmasanız bile oturumunuz devamlı açık kalrı.. Siteden düşmezsiniz... Türkçe çevirisini kendim yaptım hata varsa bildirirsiniz.. :thumbsup_anim: Kusura bakmayın vaktim olmadı gerçek eklenti olarak hazırlayamadım.. bir ara onuda yüklerim.. Bu arada isteyen WPI ile yükler isteyen $OEM$ içinde otomatik yükler isteyen ise sıkıştırılmış dosyayı açar ve el ile yükler... Güle güle kullanın..Arkadaşlar ekteki zip paketinde hem kurulum hemde kaldırma dosyası var. rapid linki silindiği için buraya ekledim.Tekrar link ekleme gereği duydum.Hotfile : http://hotfile.com/dl/88055235/6d2b383/RightClick.exe.htmlRapid : http://rapidshare.com/files/435700867/RightClick.exeHiçbir hata yada sorun yok.. IE 5,6,7,8,9 bütün sürümlerde sorunsuz çalışıyor..RightClick.zip Edited December 8, 2010 by BenCesur hakan6868 1 Quote
BenCesur Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 (edited) Arkadaşlar bu dosyayı herhangi bir sebepten dolayı bilgisayarınızdan kaldırmak isterseniz : C:\Windows\system32\ShellExt\YRefresher.dll dosyasına sağ tıklayarak Kaldır demeniz yeterlidir..D Edited July 4, 2010 by BenCesur Quote
BenCesur Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 Kardeş dediğim gibi teknik serviste başka bilgisayardada denedim ama b Quote
levent2002 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Arkadaşlar bu dosyayı herhangi bir sebepten dolayı bilgisayarınızdan kaldırmak isterseniz : C:\Windows\system32\ShellExt\YRefresher.dll dosyasına sağ tıklayarak Kaldır demeniz yeterlidir..D Quote
BenCesur Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Internet Explorer'ı kapatın ve C:\Windows\system32\ShellExt\YRefresher.dll dosyasını silin. Ayrıca aynı klas Quote
oku Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Arkadaşlar bu dosyayı herhangi bir sebepten dolayı bilgisayarınızdan kaldırmak isterseniz : C:\Windows\system32\ShellExt\YRefresher.dll dosyasına sağ tıklayarak Kaldır demeniz yeterlidir..D Quote
quroq Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 (edited) Setup açılırken şöyle bir hata alıyorum... Edited September 4, 2010 by quroq Quote
meLanChoLia Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 (edited) ARKADASLAR SU EL İLE YÜKLEMEYİ NASİL YAPACAM Bİ ANLATİRSANİZ ALLAH RAZİ OLSUN[14 Ekim :tired:]İndirdiğin RightClick.exe içeriğini winrar,7z vs ile açtıktan sonra içindeki YRefresher.dll yi ..\Windows\system32\ShellExt klasörüne kopyala.ve Başlat>Çalıştır'a regsvr32 %windir%\system32\ShellExt\YRefresher.dllyaz ve onayla.[Allah cümlemizden razı olsun...] Edited December 8, 2010 by meLanChoLia Quote
BenCesur Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 Son yaptığım testlerde IE9 da sorun Quote
Recommended Posts