Posted December 7, 200816 yr Open Command Prompt Shell Extension by Kai Liu KtechComputing.comBu shell eklentisi, Open Command Window Here PowerToy ve BackgroundCMD eklentilerinin bir birleşimi olarak gNR_CmdOpen1.1.8_AddOn.7z Edited December 26, 200816 yr by MrNxDmX
December 12, 200816 yr Author Nlite ile ne yapıldığını bilmiyorum ama eklenti piyasada hazırda bulunan bir
December 22, 200816 yr ya benim kullanıdğım xp de sağ tuşta da var o nasıl kaldırabilrim bilgisayarım a tıklıyorum var c ye tıklıyorum var nasıl silebilrim geri d
December 23, 200816 yr abi tam anlamam kayıt defterinden ama bendekiler nlite ile yapılmış sadece onu biliyorum
December 23, 200816 yr nLite'dan eklemenin bir dezavantajı, kullanıcı bu eklentide olacağı gibi kaldırma salahiyetine sahip olamayacaktır.Bu eklenti benim olmazsa olmazlarımdan biridir. Ekledim ekleyeli cmd kullanışım arttı. (:
December 29, 200816 yr Yaktın beni MrNxDmX. Hafta sonu daha yeni Cd hazırladım tam ohh be herşey en son oldu derken sende herşeyi yeniledin.. Otur şimdi baştan yap..