Faruk Demirhan Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Foruma daha yeni uye oldum ve katilimsiz sistem konusunda da kendimi yeni yeni gelistiriyorum. Bir sorum olacak. XP acilirken asagidaki ekrani hangi sistem dosyasi ile degistirebilirm? Boot ekrani vista, kapanis ekrani vista ama acilis ekrani klasik xp :crying_anim02: Ve son olarak kapanis ekraninda sorunum var. Bunlarin hangi sistem dosyalarini oldugunu soyleyebilirmisin veya bana hazir acilis ve kapanis ekranlari onerebilirmisiniz? Quote
Faruk Demirhan Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 Tesekkurler. Belirttiginiz dosya ile istedigimi yapabildim. Quote
Nomadturk Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 (:Forum'u biraz kurcalarsanız alternatifler olduğunu da g Quote
Faruk Demirhan Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 Hocam foruma baktim aslinda da . Windows ilk kurulduktan sonra "BEKLEYINIZ" yazisi cikiyor ve daha sonra benim editledigim logonniu.exe dosyasini calistiriyor. Bununla ilgili addon da yukledim ama fayda etmedi. Bekleyiniz kismini nasil vista icon yapacagim addonsuz? Quote
Faruk Demirhan Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 (edited) Hocam ne kadar ugrastiysam su asagidaki resmi degistiremedim vista acilis ekrani ile. Bu xp kurulduktan sonra yani ilk acilisinda bir kenara cikiyor. Ondan sonraki acilislarda vista ekrani cikiyor. Bu ilk acilisi nasil editleyebilirim? Lutfen yardimci olun. Edited January 2, 2009 by Faruk Demirhan Quote
MrNxDmX Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 (edited) O resim ntoskrnl ntkrnl.exe gibi dosyalarda bulunur. Normal bir kullanıcı olarak bizler d Edited January 2, 2009 by MrNxDmX Quote
Recommended Posts