Faruk Demirhan Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Forumda anltılan real addon yapımları ile real addon yapabiliyorum. Fakat sonradan oluşturduğumuz dosyları normal rar ile sıkıştırıp mı sisteme nlite ile entegre edeceğiz. Bu konuda yardımcı olabilirseniz memnun olurum. Asıl sorum şu; real addonlar dosyaları oluşturulduktan sıkıştırılması normal rar sıkıştırması mı olacak? ve bu rar dosyalarını sisteme nlite ile yoksa başka bir yolla mı ekleyecez? Quote
Tosun PAŞA Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 merhabakonu anlatım - soru kısmına bakmadan mı yazdın bunu ? Quote
Faruk Demirhan Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Forumda arama yaptım ama bulamadım. Eğer bununla ilgili bir a Quote
ucahmetuc Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 (edited) rar veya zip veya benzerleri şeklinde sıkıştırabilirsin ekstradan. ma program onu yine a Edited January 5, 2009 by ucahmetuc Quote
MrNxDmX Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Aynı soruyu 3 yada 4 yerde sormuşsunuz, ne yapığınızı anlatabilirseniz, yada aldığınız hatayı bi resimle g Quote
Recommended Posts