oguz Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 (edited) Arkadaslar merak ettigim iki konu var. Ilk'i 64bit xp ile 32bit xp'nin registry soy agaci arasinda ciddi bir fark varmi? Ornegin 32 bit katilimsiz kurulumlarda kullanilan system.reg ince ayar reg dosyasi 64 bit xp icinde ayni yontemlerle kullanilabilirmi, ($OEM$ klasoru yardimiyla) ve ayni etkiyi gosterirmi?Digeri rvm veya nlite altinda 64bit xp'ye, 32 bit addon'lar uygulanabilirmi? Bildigim kadariyla 64 bit xp'ye sorunsuzca x86 uygulamalar yuklenebiliyor. Bu durumda isletim sistemi 64bit calisirken 32 bitlik normal uygulamalar program files'da x86 dizinine kuruluyor ve dogal olarak 32 bit calisiyorlar. Bu iki konuda bilgi ve tecrube sahibi dostlarin yorum ve goruslerini merakla bekliyorum Edited January 8, 2009 by oguz Quote
MrNxDmX Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Reg ayarları konusunda katılmıyorum sana, bilmediğim bazı farklılıklar bulunuyor 64nbit i Quote
traumaticholler Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 registry farklı ben denedim.32bit win xp de yıllardır kullandığım kendi tweak.reg dosyamı kullandım ve quick lunch tamamen yok oldu ve hi Quote
Recommended Posts