January 10, 200916 yr Author anlatamadım tabi, evet normal vermesi de ps/2 bağlı windows ile kuruyorum makinayı..arkadaşım alıp evine g
January 10, 200916 yr Yok gayet iyi anlatmışsınız. Bende usb ise gayet normal dedim. Ne yapmasını bekliyorsunzki. PS/2 ile windows kurmuşsunuz , arkadaşınız kendi donanımlarını bağladığında elbette Monit
January 11, 200916 yr Arkadas oyle bir feryat-figan, karman-corman anlatmissin ki neyin ne oldugu belli degil! Sade, net, kisa ve oz bir anlatimin olsaydi derdine daha cabuk bir care bulunabilirdi belki. Ancak bu sekilde anlayan beri gelsin
January 11, 200916 yr Author inşallah arkadaşlar her adımda kendim deneyerek bulacam artık sanırım, @X-Force dediğin gibi usb klavye mouse desteğini biostan a
January 11, 200916 yr inşallah arkadaşlar her adımda kendim deneyerek bulacam artık sanırım, @X-Force dediğin gibi usb klavye mouse desteğini biostan a
February 2, 200916 yr dp_base in ayarları sende nasıl ve nlite ile birlikte kullanacağım, nasıl bir sıra izlemeliyim ?
June 20, 200915 yr boşa format atma mesele işletim sisteminde değil sen bios'a ps2 mousem var demişsin ama ps2 portundan mouse bağlamadığın i
August 1, 200915 yr bu hatadan herkes muzdarip galiba aynısı basima gelmişti ps2 ile halletmiştim ama tabii bu
August 20, 200915 yr BIOSTAN Butun hataları devre dışı bırak seçeneğini secseniz sorununuz çözülür böylece artık başka bir değişimde eskisi istemeyecek ve f1 tuşu çıkmayacakarkadaşın dediği gibi sistemle alakası yok ki format atıyorsunhataları kaldırırsan sorun çözülür Edited August 20, 200915 yr by Demir Deejay
September 26, 200915 yr heralde hala bir cozum bulamadı ZEUS__aynı sorunla bende muzdaripim windows aciliyor usb klavye taktıgında yeni donanım bulundu ekranı geliyor normal xp'nin otomatik yeni donanım basarı ile yuklendi demesi gerekiyorbunu yapmıyor illa ileri-ileri yapıp tanıtacaksın mouse klavye usb olunca tabiii ileride yapapiyorsun ps2 calisan bir klavye yada mouse lazim oluyor sorun bu.. çözümüde bulunmuş degilsorun nlite gibi geliyor ama hangi kısım neden oluyor bilmiyorum