May 31, 200915 yr lsass.exe hatasına sebeb olan addon u uzun uğraşlar sonucu tesbit ettim malesef c-ronaldo nun "Nero Micro Full TR" addonu bu hataya yol a Edited June 13, 200915 yr by MrNxDmX
June 2, 200915 yr Elimde iki tip sp3 var. biri msdn olan diğeri ise oem olan. hangisine entegrasyon daha sttabil olur? Ben oem sp3 de yasal key kullanmama rağmen internet bağlantım olmadığı i
June 3, 200915 yr uur clkky arkadasa cevapyaklasık 10 gundur bu paket ve elımdekı diğer eklentilerle testler yapmaktayım.amator olarak yaptıgım ve burdakı ve winnaddons da paylaşılan eklentilerle (addonlarla) birlikte 200 den fazla dosya eklenıyorson pakette benı uzun bır sure ugrastıran oobe (kurulum sonrası kullınıcı ayarlrıın yapıldıg) ekran oldu onun dısında logon ekranlarında herhangi bir sorun yasamadımoobe de sanırım c-ronaldo ie8 addonu ıle bu pkatın ie7 versiyonun bir kullnılması sonucunda oldu ie8 eklentisini kaldrınca oobe sorunu olmadıpaktin ie7 siz versiyonu ile c-ronaldo nun ie8 eklentisini henuz denemedım.bunun dısında sanal testlerde ve gercek kurulumda herhangi bir sorun yasamadım.
June 4, 200915 yr Dostum eline koluna klavyana sağalık iki sen varsın ki bu paketi hazırlıyorsun. ama
June 8, 200915 yr dostum ben de ıe7 li beta paketini orjnal msdn sp3 e ekledim ie7 de hata var.1-2 g Edited June 8, 200915 yr by dryusufbal
June 13, 200915 yr Author mof dosyaları ile ilgili hataları alanlar ryanvm integrator programının en son s