selim Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 (edited) Hayır öyle bir hata vermedi ama gerçek makinede kurulum yapınca driver yüklerken Aşagıdaki hatayı verdi Edited August 17, 2009 by selim
Ali Arslan Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 (edited) benim entegre ettiklerim neOS_XpSp3_AIO_UpdatePack_v1.0.4_Beta1_TRKXForce_dotnetaio_AddonXForce_Jre6u16_AddonAR913TRdaha sonra benim sistemin driverlarını sonra katılımsız ayarlarını yapıp sonra da işlemi başlattım herşey güzelcene entegre edip isoya cevirdim kuruluma geldi kurdu 13. dakikada hata verdi ama sanalda vermedi paketi tekrar entegre edip deneyecem bide eski paketle masa üstü geldiğinde ürün orjinal değil diyip masaüstü siyah ekran oldu sag altta uyarı var onuda geçtim ara nın 4.0 versiyonunu sevmiyorum oda aktiv oldu önceki pakette aktiv değil di ya önceki paketi kullanırım yada bu paketin yeni sürümünü beklerimsen başka paket ekledinmi ? Edited August 17, 2009 by Ali Arslan
Ali Arslan Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 (edited) @effor44: Bu ayarın g Edited August 17, 2009 by Ali Arslan
Ali Arslan Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 neOS_XpSp3_AIO_UpdatePacks_v1.0.4_Beta1_TRKAddonsKels RuntimeKels CPLBonusAR_Enhanced_rightclickNR_MovieMakerNR_MaviGorevYoneticisiNR_PrioRicks_XentientThumbnailsFoobarx86_KopyalamaSepetiRicks_VisualTaskTipsPreputium64_VLClockNR_MTUTeracopy_2.06bAR_Windowds_Hosts_ReplaceAR_SendTo_ExtrasXForce_dotnetaioBDBD_DriverPackEkranıXPtsp v1.3TRDriverPacksY
morning Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 (edited) Teşekk Edited August 18, 2009 by morning
neOS Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 (edited) ~Ali Arslan: Bu güncelleştirme ile ilgili biraz araştırma yaptıktan sonra bilgi vereceğim...~morning: nLite'dan neden bu kadar nefret edildiğini anlayabilmiş değilim. nLite ile ilgili sorun yaşayanların tamamının bileşen çıkarma veya ince ayar gibi bölümlerin yanlış kullanımından kaynaklandığı bilinmekte. Güncelleme paketi ve eklentilerini nLite ile sorunsuz bir şekilde entegre edebilirsiniz. Bu konuda şu ana kadar sorun yaşan olmadı...~KARiKATUR: Önce önerilerini ve sorunu cevaplayayım. Bu sürüme kadar sadece MU üzerindeki güncellemeleri temel alan paketler yaptım. Ama Microsoft SP3 için şu ana kadar 200'e yakın güncelleme yayınladı. Bu güncelleştirmeler SP4'ün içeriğinde de %99 yer alacaktır. Kısaca amacım tamamen güncel ve sorunsuz bir XP. Ama yinede istemenmeyen içerikler için kaldır eklentilerini sürekli güncelliyorum. One Piece dışında bu kadar geniş kapsamlı kaldır eklentisi hazırlayan bir yapımcı yok. Şimdilik bu şekilde devam edeceğim. Emin ol vaktim olsa birde sade paket yapacağım, ama Eylül'de dersane başlayacak ve belki bu paketi bile güncellemeye fırsatım olmayacak. Ayrıca ActiveX ile ilgili sorun felan olduğu yok . Bu kuru bir söylenti. Güncelleme paketi Microsoft Update, Microsoft Update Catalog, Office Update, Microsoft Office Autorization Control, Office Update Engine ve Microsoft Silverlight'ın ActiveX kontrollerini reg kayıtlarıyla kaldırıyor. Bu ActiveX kontrollerine zaten ihtiyaç yok, bunlar güncelleme paketine dahil. Bunun dışında hangi sitede ActiveX sorunu yaşandığını gerçekten merak ediyorum...Şimdi gelelim mesajına, gerçekten çok teşekkürler. Uzun bir aradan sonra sözüm ona böyle bir mesaj görmek beni rahatlattı. Birçok kişi aksini düşünüp bana karşı tavır alsada, ben halen teşekkür konusundaki tavrımı her fırsatta dile getireceğim. Ben asla kimseden ağır iltifatlar ve övgüler istemedim, beklemedim. Sadece ortada bir emek varsa ve karşılıksız yapılıyorsa kuru bir teşekkür edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ama sağolsun bazı kişiliksiz insanlar halen ağır eleştirilerle bana karşı tavırlarını ortaya koymakta. Kendi kişiliksiz karakterlerini benimsememi bekliyorlar. Bu kişiliksiz insanlar bana söyledikleri laflardan sonra eğer halen benim güncelleme paketimi kullanıyorlarsa, bu dünyada ve öbür dünyada hiçbir hakkımı helal etmeyeceğimi bilmelerini isterim !!! Son olarak imzamı iyi okumalarınıda öneririm :thumbsdown_anim:. Edited August 18, 2009 by neOS
morning Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 ~morning: nLite'dan neden bu kadar nefretedildiğini anlayabilmiş değilim. nLite ile ilgili sorun yaşayanlarıntamamının bileşen
necati Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 neOS_XpSp3_AIO_UpdatePacks_v1.0.4_Beta1_TRKAddonsKels RuntimeKels CPLBonusAR_Enhanced_rightclickNR_MovieMakerNR_MaviGorevYoneticisiNR_PrioRicks_XentientThumbnailsFoobarx86_KopyalamaSepetiRicks_VisualTaskTipsPreputium64_VLClockNR_MTUTeracopy_2.06bAR_Windowds_Hosts_ReplaceAR_SendTo_ExtrasXForce_dotnetaioBDBD_DriverPackEkranıXPtsp v1.3TRDriverPacksY
X-Force Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Onepiece addon creator ile oluşturduğum ie8 addon sorunsuz şekilde
yener Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 (edited) KARIKATUR arkadaşım yeni paketle format attığım bilgisayardan ilgili bankaların internet sayfaelarından ekran görüntülerini veriyorum bende hiçbir problem yok, bence sen diğer eklentilerine tekrar bakedit: doğrudur arkadaşlar benim hatam benim bilgisayarda varsayılan firefox seçili olduğu için hiç farketmemişim, özür dilerim yanlış anlaşılma olduysa, ie8'de olmuyor malesef yüklenmiyor güvenlik sertifikası, arkadaşlar haklı yani Edited August 19, 2009 by yener
KARiKATUR Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 KARIKATUR arkadaşım yeni paketle format attığım bilgisayardan ilgili bankaların internet sayfaelarından ekran g
yener Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 (edited) doğrudur ben varsayılanı firefox olduğunu farketmedim tekrar deneyip bildiriyorum hemenedit: haklısınız arkadaşlar ie8'de sorun var sizin dediğiniz olay bendede meydana geldi kusura bakmayınr dalgınlık işte Edited August 19, 2009 by yener
Ali Arslan Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 doğrudur ben varsayılanı firefox olduğunu farketmedim tekrar deneyip bildiriyorum hemenedit: haklısınız arkadaşlar ie8'de sorun var sizin dediğiniz olay bendede meydana geldi kusura bakmayınr dalgınlık iştebende denedim olmuyo ie8de bi problem var
effor44 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Onepiece addon creator ile oluşturduğum ie8 addon sorunsuz şekilde
neOS Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 (edited) @KARiKATUR: Sonunda ActiveX sorununu açıklayıcı bir şekilde belirten biri oldu. Panik yok, bu sorun ile ilgili paketi bakıma aldım. X-Force'nin dediği gibi paket halen Beta. Bu tip hataları tespit etmek için Beta adıyla yayınladım sürümü. Sorunu çözdüğümde Beta 2 adıyla yeni paketi yayımlayacağım. Ama tekrar etmemde fayda vardır ki, Microsoft Update ActiveX Denetemini neden yüklemeye çalıştığınızı anlayabilmiş değilim. Madem Microsoft Update'i kullanıyorsunuz, o halde neden MU Kaldır eklentisini kullandınız? Edited August 19, 2009 by neOS
Recommended Posts