yokyok Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Arkadaşlar bende 1TB taşınabilir harddisk var. Format atarken yanlışlıkla b Quote
oguz Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 (edited) Arkadaşlar bende 1TB taşınabilir harddisk var. Format atarken yanlışlıkla bölümü sil dedim ama biçimlendirmedim. Şimdi hardiske girmeye çalıştığımda biçimlendirilmemiş biçimlendirilsinmi diyor.Nasıl eski haline çevirebilirim. Lütfen yardım edin. Biraz araştırdım chkdsk komutu diye bişi varmış galiba o benim işime yararmı sonuçta ben harddiski biçimlendirmedim ne yapabilirim??Windows altında yeni bir partition oluşturmadan mevcut bölüme ulaşamazsın. Mecbur biçimlendirmek zorundasın giden gitmiş kısaca geçmiş olsun. Bu yüzden ben artık önemli datalarda "yedeğin yedeğini" alıyorum ...NOT: Pro data geri alma yazılımları ile şansını deneyebilirsin ancak bunun da bir garantisi olmadıgını unutma. Edited August 3, 2009 by oguz Quote
yokyok Posted August 4, 2009 Author Posted August 4, 2009 Ya arkadaşlar hemen neden formatlayın diyorsunuz benim harddiskim şuan formatlanmamış bir halde. Birde ben partition find and mount diye bir program var bu program harddiskteki partitionları buluyor ve bulduklarını sanal bir disk olarak yeni bir disk oluşturup salt okunur olarak kullanılabiliyor. bende bu prgoramla partitionu buldum ve mount ettim şuan hardiskin i Quote
Demir Deejay Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 (edited) dediğin programı bilmiyorum ama muhtemelen bayağı uzun sürmüştür onu yapmaniyide biçimlendirsen ne olacak giden gitmissanirim biçimlendirmeden de tam olarak düzelmezdediğimi yap derim ben eski haline de döner verilerini de geri getirirsin Edited August 4, 2009 by Demir Deejay Quote
yokyok Posted August 4, 2009 Author Posted August 4, 2009 Kardeş bak benim veriler gitmediki geri getirim benim partition gitti verilere sanal diskten şuan ulaşaniliyorum zaten yani yukardada belirttiğim gibi hardiske find and mount ile yaptığım sanal s Quote
X-Force Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Easy Recovery Professional , Acronis Disk Director Suite vb. bir s Quote
oguz Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Easy Recovery Professional , Acronis Disk Director Suite vb. bir s Quote
yokyok Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Easy Recovery Professional , Acronis Disk Director Suite vb. bir s Quote
X-Force Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Kardeş Easy Recovery Professional bildiğim kadarıyla partition kurtarmıyor sadece dosya kurtarıyor.Ve ayrıca nerden biliyorsun google den araştırmadığımı ben zaten Quote
pojac 88352 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 walla kardeş googleda bi arama yaptım zate bika Quote
yokyok Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 walla kardeş googleda bi arama yaptım zate bika Quote
yokyok Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 Kardeş bende kullanma klavuzu yok ingilizce yazılar var ama ben ing bilmiyom. sende varsa t Quote
such Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Kardeş bende kullanma klavuzu yok ingilizce yazılar var ama ben ing bilmiyom. sende varsa t Quote
yokyok Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 Kardeş ben biraz kurcaladım ama yapamadım sen bi tarif edersen Quote
such Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Kardeş ben biraz kurcaladım ama yapamadım sen bi tarif edersen Quote
Cromorg Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 arkadaş şundan dolayı partisyonu geri istiyor sanırım verileri katarmak i Quote
Recommended Posts