Posted August 3, 200915 yr Arkadaşlar bende 1TB taşınabilir harddisk var. Format atarken yanlışlıkla b
August 3, 200915 yr Arkadaşlar bende 1TB taşınabilir harddisk var. Format atarken yanlışlıkla bölümü sil dedim ama biçimlendirmedim. Şimdi hardiske girmeye çalıştığımda biçimlendirilmemiş biçimlendirilsinmi diyor.Nasıl eski haline çevirebilirim. Lütfen yardım edin. Biraz araştırdım chkdsk komutu diye bişi varmış galiba o benim işime yararmı sonuçta ben harddiski biçimlendirmedim ne yapabilirim??Windows altında yeni bir partition oluşturmadan mevcut bölüme ulaşamazsın. Mecbur biçimlendirmek zorundasın giden gitmiş kısaca geçmiş olsun. Bu yüzden ben artık önemli datalarda "yedeğin yedeğini" alıyorum ...NOT: Pro data geri alma yazılımları ile şansını deneyebilirsin ancak bunun da bir garantisi olmadıgını unutma. Edited August 3, 200915 yr by oguz
August 4, 200915 yr Author Ya arkadaşlar hemen neden formatlayın diyorsunuz benim harddiskim şuan formatlanmamış bir halde. Birde ben partition find and mount diye bir program var bu program harddiskteki partitionları buluyor ve bulduklarını sanal bir disk olarak yeni bir disk oluşturup salt okunur olarak kullanılabiliyor. bende bu prgoramla partitionu buldum ve mount ettim şuan hardiskin i
August 4, 200915 yr dediğin programı bilmiyorum ama muhtemelen bayağı uzun sürmüştür onu yapmaniyide biçimlendirsen ne olacak giden gitmissanirim biçimlendirmeden de tam olarak düzelmezdediğimi yap derim ben eski haline de döner verilerini de geri getirirsin Edited August 4, 200915 yr by Demir Deejay
August 4, 200915 yr Author Kardeş bak benim veriler gitmediki geri getirim benim partition gitti verilere sanal diskten şuan ulaşaniliyorum zaten yani yukardada belirttiğim gibi hardiske find and mount ile yaptığım sanal s
August 10, 200915 yr Kardeş Easy Recovery Professional bildiğim kadarıyla partition kurtarmıyor sadece dosya kurtarıyor.Ve ayrıca nerden biliyorsun google den araştırmadığımı ben zaten
August 14, 200915 yr Author Kardeş bende kullanma klavuzu yok ingilizce yazılar var ama ben ing bilmiyom. sende varsa t
August 14, 200915 yr Kardeş bende kullanma klavuzu yok ingilizce yazılar var ama ben ing bilmiyom. sende varsa t