October 21, 201014 yr Deneyip sonucu yazacağım. V'iso temel alınmış sanırım. Sağolun emeğinize sağlık
October 23, 201014 yr Author Deneyip sonucu yazacağım. V'iso temel alınmış sanırım. Sağolun emeğinize sağlık
November 8, 201014 yr Bootscr dosyasını V'iso Reflection'unla değiştirdim. Hatta Batch komutları farklıdır diye Programs klas
November 27, 201014 yr Bakalım kim ne kadar dikkatli? Edit: Demek ki hala kimse birşey fark etmedi.Neyse ben daha sonra bunu neden yazdığımı a
December 31, 201014 yr bunu xp cdsine entegre ediyorum ve otomatikman dosya koruması aktif yapıyor.aktif etmemeswi i
February 6, 201114 yr Author Kullanmanızı tavsiye etmem sistemi kasıor.Sistem özelliklerinizi verebilir misiniz? Not: Bu arada W7 üzerinde çalışmaya başladım. :type: Transparent ya da diğer bir değişle cam efekti ise sonuna kadar cam efekti olacak. Yani saydamlığa doyacaksınız :icon_cool:Winstyle üzerindeki açıklar belirlenmiş olup, gerekli düzeltmeler yapılmıştır. Hataları tespit edip burada paylaşan arkadaşlara teşekkürü bir borç bilirim. :giveheart: Bilgilerinize... Edited February 6, 201114 yr by BLaCk