Posted September 24, 200915 yr Adslyi sınırsıza geçirince dizi ve film indirmeye başladım, klasörlerin simgelerini içinde bulunan film veya diziye göre değiştirebiliyorum ancak elimde internetten bulduğum klasör şeklinde film ve dizilere ait png formatında resimler var hepiniz biliyorsunuz resim atadıkmı xpnin klasör simgesininin büyütülmüş şeklinin içinde resim gözüküo örnek aşağıda var, acaba bu büyük simgeyi restrator ile açıp icon editleme programı ile şeffaf yapıp tekrar çalışan xpye nasıl ekleyebilirm??? Edited September 25, 200915 yr by Acces Netdede
September 26, 200915 yr Author sorumu yine anlatamadım benim sorum sadece şu shell32.dll 'i editledikten sonra tekrar nasıl
October 21, 200915 yr Author on this forum = www.tnctr.com 1. Live CD yardımıyla değiştirebilirsin.2. Eğer Live CD kullanmadan sistem
October 28, 200915 yr bu kalıcı bir çözüm değil sonrasında Pshop ve Video araçları çalışmıyor orjinal dll olmayınca.. Kalıcı olarak değiştirilemezmi bunun bi çözümü varmıdır acaba ??neyse olayı çözdüm.. Edited October 30, 200915 yr by Marijuana