prince of persia Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 (edited) IE 7 sorunuzu tam anlayamadım o yüzden geçiyorumacaba internet explorer ikonu sp3 ile kaybolma sorunu varya onu mu demek istiyorsunuz belki lüzümsuz olacak ama HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\HideDesktopIcons\NewStartPanel sağda yeni dword yaratıp ismini {871C5380-42A0-1069-A2EA-08002B30309D} değerini de 0 yaparsanız ve masaüstünü yenilerseniz orijinal ie ikonu gelmesi lazımresme baktığımda iki windows teması bana farklı gibi geldi o yüzden saat ayarı farklı yani herhalde kastteğiniz birinde tarihi yazması diğerinde yazmaması dimi acaba aynı temayı mı kullanıyorsunuz sanal makine ve gerçek makinedekullanıcı adınızın görünmemesi terminal hizmetlerinin başlamamasından ileri gelir ya siz bilerek kapattınız yada bi sorun varda başlamıyor servislerde terminal hizmetlerini otomatiğe çekin ve başlatınlogon ekranı sanırım hızlı kullanıcı değiştirme hizmetiyle ilgili ve denetim masasından kullanıcı hesaplarından da ayar yapmak gerekir buna bakın hızlı kullanıcı değiştirme de terminal hhizmetleriyle ilişkilidir Edited October 25, 2009 by prince of persia Quote
SoundMax Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 IE 7 sorunuzu tam anlayamadım o y Quote
Recommended Posts