elixirs Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 (edited) gececi_78Ben paketlerine ek olarak Nesim in WGAN addonuda ekliyorum buna gerek yok mudur acaba artık?Nesim in paketleriyle kurdugum XP her zaman olmasada bazı lazım programları kurarken kendini restart yapıyordu;umarım Senin paketlerde hiçbi sorun çıkmaz artık.Yalnız Senin paketler nedense Nesim in kinden oldukca büyük sanırım Nesim gereksiz dosyalarıda çıkarıyordu. Edited February 3, 2010 by elixirs Quote
falcon77 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 gececi_78Ben paketlerine ek olarak Nesim in WGAN addonuda ekliyorum buna gerek yok mudur acaba artık?Nesim in paketleriyle kurdugum XP her zaman olmasada bazı lazım programları kurarken kendini restart yapıyordu;umarım Senin paketlerde hi Quote
baris7seven Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Merhabalar. Yaz aylarından beri pek girmiyordum, neti kestim vs.. Neyse.. Nesim'den sonra A&R de bırakmıştı, artık paket falan Quote
hepsi1lesme16 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Merhabalar. Yaz aylarından beri pek girmiyordum, neti kestim vs.. Neyse.. Nesim'den sonra A&R de bırakmıştı, artık paket falan Quote
hawker Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 (edited) Aynen bende farkettim bazı setuplar katılımsız gibi oluyor.Kısacası arkadaşlar sıfır sorunsuz güncelleme paketi hiçbir zaman olmayacak gibi. Edited February 5, 2010 by hawker Quote
hepsi1lesme16 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Aynen bende farkettim bazı setuplar katılımsız gibi oluyor.Kısacası arkadaşlar sıfır sorunsuz g Quote
gececi_78 Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 Bu son durumu bende yeni farkettim paketi g Quote
elixirs Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 (edited) Bu son durumu bende yeni farkettim paketi gözden geçiriyorum. En kısa zamanda düzeltmeye çalışacağım. Çok ilginç bir durum gerçekten bazı kurulumları sessiz kuruluma döndürüyor gececi_78 benim sorunum sessiz setup dan daha ciddi,Yaşadığım sorun özetle şöyle;Her program kurulumunda olmasada bazı programlarda kurulum yaparken yani kurulumun ortalarında program kendini kopyalarken birden ekranda "durum çubuğu" ve "masaüstü simgeleri" yok olup ardından birkaç sn bekleyip birden pc restart atıyor..Belkide windows dosya koruması gibi bi sorundur diye düşün müştüm ben ama sanırım "barıs7ven" arkadaşımızın dediğide olabilir yani "Windows installer" la ilgili bi sorunda olabilir.Umarım çözülür ivedi zamanda, Edited February 5, 2010 by elixirs Quote
Menatorm Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 herkese selam,aşağıdaki link topic'de yayınlanan dosyaları google docs upload ettim.umarım yardımı olursaygılarımlahttp://docs.google.com/leaf?id=0BxovdtjTGFVaZTNkZWUyNTctZjkwZi00NGUxLWE3MTQtYTBhMTJmNzJkYjYz&sort=name&layout=list&num=50 Quote
baris7seven Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Windows Installer 4.5(WindowsXP-KB942288-v3-x86) y Quote
elixirs Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 (edited) Windows Installer 4.5(WindowsXP-KB942288-v3-x86) yükledim ama kendi kendine katılımsız kurmasını çözmedi hala aynı..@elixirs; Senin yaşadığın sorun cidden büyükmüş eğer doğruysa.. Hangi dosyalarda kurulum yaparken bu sorunu yaşıyorsun en iyisi bir veya birkaçını upload edersen biz de deneyelim, genel-geçer bir sorun olup olmadığından emin olalım.@hawker; Eyvah ki ne eyvah:) Şaka bir yana sorunu gececi_78 arkadaşımız yeni paketle muhtelemelen çözecektir. Birkaç güne yeni güncellemeler de geliyor zaten;) Ancak bu paketle yaptığın (1.0.4.2) Xp kurulumları için hataları düzeltebilecek bir kurulum paketi yapılabilir. Tabi önce sorunun kaynağının bulunabilmesi gerek. Ben çözemedim pek.. Pakete updatelerle ilgili eklenen reg girdilerinde bir sorun olabileceği düşüncesindeyim.baris7sevendene dicemde çok büyük soft bosendorfer290 2,5gb falan.Sorun sanırım system32 klasörüne kopyalama esnasında oluyor;Nerden mi anladım?Kurulumun düşmesinden az önce bu "msvcp71.dll" türü bi dosya kopyalandıgını görüyordum.Belkide bu msvcp71.dll türü dll ler update pack içinde yok ve programlarda kurulumda system32 ye bunu atarken windows kurulumu kesiyor.Çok önceleride bazı programları kurarken bu tür dll niz yoktur uyarısı almıştım ve dll indirilen siteden indirip system32 yada system klasörüne elle atmıştım.Artık Gececi_78 arkadaşımız daha iyi blir 2. tahminim ise şu sürekli sorunlar çıkaran "Runtime library" türünden hata olabilir.Bikeresinde "Visual Basic" programını kurmuştum ve daha sonra bide baktım çoğu program bu runtime hatasını verip açılmıyor,kaldırıyım dedim kaldırdım gene sorun kalıcı oldu ve format atmak zorunda kalmıştım;Belkide yine "Windows installer4,5" kendisi sorunlu oldugu için yada çakışma yaptıgı için runtime hatasıyla pc yi restart yaptırtıyor olabilir.. Edited February 6, 2010 by elixirs Quote
baris7seven Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 (edited) Installer 4.5 değil paketteki 3.1'dir sanırım. 4.5 microsoft update üzerinden herkese sunulmadı henüz. Ben 4.5'i bulup yükledim sonradan, değişen birşey olmadı.(4.5 yüklü olsa zaten yüklü diye uyarı verip yüklemezdi). Evde Pc başında olsam daha ayrıntılı bilgi verebilirdim ancak benden şimdilik bu kadar. Sorun yaratan kurulumları yaparken arkaplanda çalışan bir izleme programı ile dosya ve reg kayıtlarını vs.. takip ederek inceleyerek anlaşılabilir bahsettiğin durum.Sağlıcakla. Edited February 6, 2010 by baris7seven Quote
eko Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 program kuruluyo mu peki ? hangi paketlerde yapiyo bu sorunu msi sfx exe ? Quote
elixirs Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 (edited) program kuruluyo mu peki ? hangi paketlerde yapiyo bu sorunu msi sfx exe ? eko.exe yada normal sanal sürücüde çiğnenen .iso içinde çalışan .exeKurulumu bitirmeden restart atıyor pc ama birkaç düzine kez denedim ve sonunda bitmeye az kala yani "finish" tuşuna basamadan kesildi ve restart attı yine; hawkerBence updateleri sonradan kurmakta pek kullanışlı olmaz,özellikle sürekli format atan servisler ve kafeler için.En uygunu stabil" bi güncelleme yapılması ve sonrada daha güncel stabil bulmadan o eski stabil cd nin atılmaması.Ayrıca az önce teknolojik haberlerde okudum ki Microsoft Şubat ayında çok önemli açığı kapatan bi güncelleme yapacakmış ve 17 yıllık korsan giriş sorununu giderecek deniliyor;sanırım bios lada ilgili..yani bi son güncelleme şart XP için.Zaten Nesim'in Son jübile update pack ide sorunluydu onuda kullanamayız artık gececi_78 in stabil bi paketini bekleyelim Edited February 6, 2010 by elixirs Quote
hawker Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 valla biosumu modladım rahatlıkla oem ultimate key ile win7 kurabiliyorum crack a gerek duymadan ama win7de bazı bana g Quote
elixirs Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 (edited) valla biosumu modladım rahatlıkla oem ultimate key ile win7 kurabiliyorum crack a gerek duymadan ama win7de bazı bana g Edited February 7, 2010 by elixirs Quote
yener Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 sorunun nerden kaynaklandığını bizimle paylaşırmısın Quote
hawker Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 gececi sorun neymiş acil cd yapmam lazım. Quote
hawker Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 (edited) IE8 sürekli bu sekme kurtarıldı hatası veriyor ne yaptıysam düzelmedi değişik sitelerdede bu hatayı veriyor fikri olan varmı arkadaşlar? Edited February 9, 2010 by hawker Quote
elixirs Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 (edited) gececi sorun neymiş acil cd yapmam lazım. hawker benden tavsiye:En güncel stabil CD XP ni kur şimdilik...yada o yoksa orjinal XP-SP3 yükle şimdilik idare eder güncelleme şartsa sonradan exe leri kurarsın ayrı bi cd den,Bak hepimiz bekliyoruz stabil paketi aceleye şeytan katılır Şubat güncellemesi önemli biosla ilgiliymiş onuda içine alması iyi olur paketin .Yaşadıgın ie8 hatası içinde üzerine başka bi ie8 kur bakalım düzelecekmi,yada kaldırabiliyorsan kaldır başka katılımsız ie8 yada ie7 dene bakalım sorun pakettenmi değil mi. Edited February 9, 2010 by elixirs Quote
Recommended Posts