eletomani Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Geçen ay bir tane güncelleme verdi. Onu es geçtin. Bu ay ki güncellemeler ile bir hayli birikti. Bu güncelleme işini çok boşladın çok Quote
ZEUS__ Posted October 24, 2013 Author Posted October 24, 2013 12 Ekim tibarıyla günceldir. Maalesef yapmama ve kendim kullanmama rağmen nete yükleyemedim @eletomani. geçen ay isteğe bağlıydı kimse de ses çıkarmayınca onu da es geçip yüklemedim:) Quote
eletomani Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Bu iş böyledir. Sen oradan talep yok sanıyorsun. Herkes hergün girip, yükledin mi diye bakıyor. Kimisi şimdi kendi sitesine yükleyip, büyük caka satacak. Türkiye'deki pclerin % 40'ı xp ile çalışıyor. Donanım o kadar. Bütün bilgisayarcılara bu program lazım. Ha! Ben bunları yüklemem millete öyle veririm diyen bilgisayarcı varsa, zaten o nalbanttır. Böyle nalbantlar harıl harıl iş yaparken, herşeyi orijinal yükleyen ben pc mağazamı kapattım. Daha doğrusu iflas ettim. Neyse emeğine ve eline sağlık! Çok teşekkürler. Quote
ZEUS__ Posted March 13, 2014 Author Posted March 13, 2014 13 Mart itibarıyla günceldir. Şubat ayında yapmıştım ancak yükleyebildim. Quote
eletomani Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 Emeğine sağlık! Çok teşekkürler! Yalnız svcpack addon inmiyor. Sanırım yeniden yüklemen gerekiyor. 3.5 ve 4 için mart güncellemesi var mı? Varsa yükleyecek misin? Quote
ZEUS__ Posted March 17, 2014 Author Posted March 17, 2014 Emeğine sağlık! Çok teşekkürler! Yalnız svcpack addon inmiyor. Sanırım yeniden yüklemen gerekiyor. 3.5 ve 4 için mart güncellemesi var mı? Varsa yükleyecek misin? başında fazladan http:// eklenmiş IDM yakalarken sıkıntı yapıyordu, düzeltildi. bu ay için güncelleme yok. geçen ay vardı ancak yükledim. dotnet 4 (12 şubat sürümü) ve 4.5.1 (1 mart sürümü) bugün itibarıyla güncel durumda . bu ay güncelleme çıkmadı. @rictendonun son sürümleri ile de güncel. Quote
eletomani Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 8 Nisan itibari ile Microsoft xp desteğini kesiyor. Sanırım bunların güncellemelerini vermez. Şimdiye kadar bizlere verdiğin bu addonlar için hakkını helal et! Umarım bu addonlardaki başarın gibi hayatta her işinde başarılı olursun! Dikenli ve taşlı yollarda dahi yolun açık olsun! Herşey için çok çok teşekkürler. Quote
ZEUS__ Posted March 17, 2014 Author Posted March 17, 2014 helal olsun kardeşim, önemli değil. buralardan öğrendiklerimizden verebildiğmizi geri veriyoruz. office 2003 desteği de kesiliyor, bu ay hiç güncelleme vermedi bile office 2003e. Quote
Recommended Posts