Razorback Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Hocam 2007-2008 yıllarında baya yoğun mesajlaşıyorduk seninle. ozamanlar win xp modifiye ediyorduk.şimdi artık win 7'ye geçtik ama katılımsız nasıl hazırlarım bilemiyorum.senin beni yönlendirebileceğin linkler varsa rica ediyorum.amacım,usb'den yüklenenraid driver'ı gömülügereksiz dosyalardan arınmışkurulumda tek bir soru bile sormayanson güncellemeleri barındıran bir usb disk oluşturmak. yardımını esirgeme.Teşekkürler.. mail adresim hala aynı bu arada. Quote
EFE-KUR.@2011 Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 MRNXDMX emekli oldu arkadaşım kendini ihrac etti buralardan.onun yerine ZEUS var. Quote
Razorback Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 Ben ZEUSuda hatırlıyorum...bu arada forumun organizasyonu bana cok ters geldi.. yani hangi baslık hangisinin alt baslıgı oluyor yeteri kadar iyi belli olmuyor.. Quote
Recommended Posts